Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Karácsony Gergely frissen kinevezett klímaügynöke cáfolja Karácsony Gergelyt

2024. május 17. 15:56

Ámon Ada szerint azon dolgozik a Városhaza a BKK-val közösen, hogy szűkítsék és drágítsák az autósközlekedés területét Budapesten.

2024. május 17. 15:56

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Az elmúlt napokban nemcsak arról folyt a vita a főpolgármester-jelöltek között, hogy Karácsony Gergelyék közel 440 ezer tízévesnél idősebb autót akarnak kitiltani Budapest utcáiról, hanem felmerült az is, hogy az autós közlekedés területét szűkíteni és drágítani akarják.

Az autókitiltási-botrány kapcsán a főpolgármester tagadta, hogy bármilyen hasonló terven dolgoznának a Városházán. „Sem én, sem egyetlenegy kollégám nem mondott ehhez hasonlót” – nyilatkozta.

Most azonban éppen a Karácsony Gergely által frissen kinevezett klíma cáfolta meg a főnökét. Ámon Ada egy nyilvánosan elérhető podcast-műsorban azt mondta: tervben van, hogy „kijelölünk zéró emissziós zónákat vagy alacsony kibocsátási zónákat. Dolgozunk egyébként ilyesmin is a BKK-val.” 

Majd arra a kérdésre, hogy mit lehet-e tenni azzal a problémával, hogy Budapesten a legtöbb autó tíz évnél idősebb, Karácsony beosztottja szó szerint így válaszolt: „Ezt a kérdést, ezt úgy fogjuk kezelni, hogyha folyamatosan autós közlekedésnek a terepét, a területét szűkítjük, illetve drágítjuk.”

Azaz 

Karácsony Gergely hazudott az autókitiltási-botrány ügyében, hisz szavait saját kollégája cáfolta meg.

Az ellentmondásra Szentkirályi Alexandra hívta fel figyelmet, egy a Facebook-oldalára feltöltött videójában.



 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­k­e­­l­d­­­ ­­a­­­ ­­s­z­­­e­x­­­i­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
goldie-2
2024. május 18. 18:14
"Most azonban éppen a Karácsony Gergely által frissen kinevezett klíma cáfolta meg a főnökét." Azért a Mandi se kutya!
Bp1964
2024. május 17. 18:33
London, Párizs, Berlin főpolgármesterei a karigeri példaképei. Tehát karigeri pokollá akarja tenni a fővárost. Öt éve próbálja. Minden pénzt ellopott. A Lánchídat is jóformán ellopta. A város csak a kormány pénzéből él és, amennyire lehet, fejlődik – a vidékiek fizetnek érte! Biztos, hogy a következő öt év alatt megpróbálná utólérni a példaképeit.
makapaka2
2024. május 17. 18:23
Na, megint itt a bekakilós képe Gelgőnek!Ki bántott megint nagyra nőtt balfék?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!