Berezelt a vitától

2024. május 15. 13:09

A minap Hévízen, Zalaszentgróton és Zalakaroson már csak néhány messiásváró lézengett Magyar Péter utcafórumán.

2024. május 15. 13:09
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: Olvasói fotó

„Hiába minden. Alájuk tolhatják Dáriusz vagy éppen az amerikai baloldal összes kincsét, pompás lakomákon igazíthatják el kedvenc »influenszereiket« Présemberék, föltekerhetik az internetes eléréseiket a végtelenbe és tovább, hogy legújabb Péterük magát Taylor Swiftet is lepipálja – mit sem ér az egész. A magyarok, a puszták népe látha­tóan továbbra sem kér a baloldalból. Sőt a közvélemény-kutatási adatok azt jelzik, nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulat van az országban. A nemzet színe-java 2006 ősze óta arra vágyik, hogy a magyarországi baloldal (így, ebben a formában, Szemkilövetővel a dj-pultnál) akassza szögre a gumilövedékes karabélyát, és húzzon vissza a vokálba, illetőleg a homályba.

Gyurcsány szektapártjának – amely saját bevallása szerint a legnépszerűbb az ellenzéki térfélen – nem sikerült 218 (azaz kétszáztizennyolc) darab aláírást összegyűjtenie Békés vármegye második legnagyobb városában, Gyulán az önkormányzati választáson való induláshoz. Egy-egy helyi jelöltjüknek alig huszonöt szignót kellett volna összekalapoznia valahogy. Képzelhetjük, milyen komoly formák, micsoda közösségi lények lehetnek Fletó ottani emberei… Nincs huszonöt cimborájuk, akiket megkérhettek volna, írják már alá azt a nyüves ajánlószelvényt – ha nem szerelemből, legalább szánalomból. Tragédia: a DK-nak egyetlen képviselőjelöltje sem lesz Gyulán. Csak bele ne vessék magukat bánatukban a Körösbe (vagy a Tisza Pártba)!
Mindeközben az Övcsatos összekukázott pártja is kínlódik, mint törpe a magas piszoárban.

Hiába zengedezik Magyar Péterről örömódákat a honi és nemzetközi balsajtó, hiába toltak alá pénzt, paripát, fegyvert, hiába legyezgeti pálmalevelekkel a proletariátus a szamár helyett platós kocsival országló műmessiást, a Tisza Párt nem bírt vármegyei listákat állítani.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 16. 14:15
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
tizennyolcfok
2024. május 15. 15:27
...bár mégsem titokban, emberek elől elzárva kampányol, mint ti, aljadék pilhálgeci.
Tommaso
2024. május 15. 13:45
A leggyávább magyar politikus kétségtelenül a Felcsúti Geci, azaz ORBÁN. Másfél évtizede MENEKÜL minden vita elől, CSAK alákérdező firkászokkal áll szóba, törvénytelenül MEGAKADÁLYOZ minden népszavazást, nehogy szembesülnie kelljen a magyar emberek véleményével.
Babóca
2024. május 15. 13:33
Nem rezelt be! Csak nem viheti be a stúdióba a brávóit! Anélkül meg hogy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez