Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Budai Gyula: Szorul a hurok Karácsony körül

2024. május 16. 16:00

Megnevezte Budai Gyula, hogy milyen ügyekben terheli felelősség Karácsony Gergelyt.

2024. május 16. 16:00

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Nem lehet vitás, hogy a főpolgármester viseli a politikai felelősséget.”

Egyértelműen Karácsony Gergely főpolgármester a politikai felelőse a városházával, a Lánchíd felújításával és a kampányfinanszírozással kapcsolatos korrupciós ügyeknek 

– jelentette ki Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő a közszolgálati televízió adásában. 

Ezt is ajánljuk a témában

A kormánypárti politikus elmondta, hogy már folynak nyomozások például a Lánchíd felújításával kapcsolatban, ám a Magyar Nemzet múlt heti tényfeltáró cikke alapján a napokban újabb feljelentést tett.

Ezúttal azért, mert Karácsony Gergely feltehetően már 2019-ben is külföldről finanszírozta főpolgármesteri kampányát. Budai Gyula szerint megalapozott a gyanú, hogy Karácsony bizalmi köréhez tartozó szereplők közreműködésével a külföldről pénzelt kampánnyal összefüggésben költségvetési csalást, pénzmosást és egyéb bűncselekményeket is elkövethettek.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­k­e­­l­­­d­ ­­­a­ ­s­­z­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­n­­­c­­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
sabotage-2
2024. május 17. 19:58
Hazudsz budai, te pedofideszes szarjancsi!!!! Inkább a saját mocskos bandád körül kellene nyomozgatnod te szarjancsi!!!!
Fed74
2024. május 16. 18:05
Míg el nem felejtem!!! Éljen Balog Zoltán, Nemzeti pedofil védelmező tárca , fideszes csuhása!!!!!!! Nemzeti Pedofidesz::: Isten , haza , pedofília!!!! Most vonyíthatsz te beszéd hibás kutya!!!
Fed74
2024. május 16. 17:59
Te tolvaj pösze Budai geci!!! Még beszélni sem tudsz, te hat osztályos Intézeti, hazug fideszes kutya!!! Magyar Péter tegnap Kaposváron, ma meg Marcaliban verte tele a szàtokat!!! Ja, és ma még Siófok vissza van!!!! Lefőtt a kávé, te beszéd hibás köcsög!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!