Elhunyt az ország egyik legismertebb kakasa

2024. május 21. 10:13

Sanyi éveken keresztül háborítatlanul élt Békéscsaba egyik terén, de pár hete támadás érte, amiből nem tudott felépülni.

2024. május 21. 10:13

Nyitókép: Képernyőfotó

Az évek során Békéscsaba egyik látványosságává vált Sanyi, a kakas, aki a Munkácsy téren kapirgált és kukorékolt. Üde színfolt volt a paneltömbök között, a piac közelében.

Pár hete a szárnyast bántalmazás érte, Fekete Vanda, a Fekete-tanya tulajdonosa vette magához, és reménykedett abban, hogy az állat felgyógyul.

Bár sokan aggódtak Sanyiért, és a közlések szerint stagnált az állapota, de kedd reggel szomorú hír jelent meg a Facebookon:

Sanyi kakas tegnap délután a kezeink között ment el”

– idézte a beol.hu.

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2024. május 21. 22:22
Vanda kezei között én is szívesen elmennék...
békalepcse2.0
2024. május 21. 19:31
Legalább olvsani tanulnátok meg. A cikkben úgy van írva hogy elment.
2024. május 21. 19:30 Szerkesztve
Kakas az tyúkudvarba való és nem a városba, éjszaka be kell zárni és biztosítani a kutyás őrzést! Ki gondolta, nem fogja megtámadni valami tróger libsi, nem üti el valaki, kapja el egy nyest, macska, ligeti kutya? Olyan hülyék ezek a városiak, a jó emberek elnézik, hogy nem gondoskodnak róla?
files32
2024. május 21. 13:19
Az orbán nevü kiskakas továbbra IS kapirgál a szemétdombja tetején.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!