Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hullaégető

2024. május 13. 13:57

Már azt is elhűlve hallgattam, amikor Magyar Péter azt fejtegette Rangos Katalinnak, hogy jaj, hát ő már 2022-ben sem a Fideszre akart szavazni, de a fideszes kamaszfia, az bement a fülkébe, és ragaszkodott hozzá, hogy mégis Orbánra húzzák az ikszet az anyjuk miatt.

2024. május 13. 13:57
null
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

Nyitókép: Rangos Katalin YouTube-csatornája

„Már azt is elhűlve hallgattam, amikor Magyar Péter azt fejtegette Rangos Katalinnak, hogy jaj, hát ő már 2022-ben sem a Fideszre akart szavazni, de a fideszes kamaszfia, az bement a fülkébe, és ragaszkodott hozzá, hogy mégis Orbánra húzzák az ikszet az anyjuk miatt. Nyilván ez nem akadályozta meg abban, hogy még két évig sokmilliós fizetést húzzon, de most nem is ez a fontos – hanem az, hogy a saját gyerekét megint odakúrja az őrjöngve lincselő csőcselékének.

Azt fejtegeti ugyanis a Blikknek (btw az ilyenkor nem fideszes propagandalap, gondolom), hogy «a legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban», de szerinte legkésőbb néhány év (?!) múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával.

Mi a pöcsért kell a még mindig tizenéves fiával ezt csinálnia? Van-e bármilyen határ, amitől visszahőkölne? (jó, kérdem arról az emberről, aki titokban felvette a feleségével folytatott beszélgetést).”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. május 14. 09:56
Mire gondolt a költő? Miért nyögte be mapettó ezt a láma történetet? Mit kívánt ezzel elérni? Hogy ő fideszesként nemigazi fideszes volt? És? Az jó? Nem látom a hebehurgya fecsegésen kívül mire jó ez a hülyeség.
Patika
2024. május 13. 22:51
egyszer kétszer én is Orbánra szavaztam, míg rá nem jöttem mit fogok tenjni, ha nincs jobb nála. (most elmegyek június 9.-én és elhozom az üres szavazólapjaimat igazolva, hogy tolvaj cigányokat többé nem akarok magyarország élére)
5m007h 0p3ra70r
2024. május 13. 22:40
» somatic335 - Legyetek bátorak 2024. május 13. 17:08 • Szerkesztve Ez egy történet volt ami vele történt meg az egyik fiával. Ennyi és semmi több.« Pont mint a hangfelvétrl, amit a volt feleségéről készített. Az remélem megvan, hogy ezt a történetet Rangosnak és a nyilvánosságnak nem Ceglédi adta elő.
Ödenburger
2024. május 13. 19:44
> a fideszes kamaszfia, az bement a fülkébe, és ragaszkodott hozzá, hogy mégis Orbánra húzzák az ikszet az anyjuk miatt Ha jól értem, ez a jogvégzett ember konkrétan a szavazás rendje elleni bűncselekménnyel vádolja önmagát, saját fiát és a teljes helyi választási bizottságot. Ugyanis a 2013. évi XXXVI. tv 180§ (2) szerint "A szavazólap kitöltésének ideje alatt – a 181. § (1) bekezdése kivételével – csak a szavazó választópolgár tartózkodhat a szavazófülkében." Namost, ha a fia a szavazófülkébe bement, ő maga beengedte, és ezt a választási bizottság sem tette szóvá, és nem jegyzőkönyvezte, az súlyos jogsértés. Főleg, hogy MP leírása alapján az ott illegálisan tartózkodó fia befolyásolta, akadályozta szabad választói döntésében. Jogilag persze lehet, hogy érvényes rá a kivétel - 181§ (1) - ami viszont leginkább írni-olvasni nem tudókra vonatkozik. Szóval kijelenthetjük, hogy Magyar Péter vagy választási csaló, vagy analfabéta (esetleg egyéb fogyatékos), vagy egyszerűen hazug.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!