Influenszerek Pressman szeánszain

2024. május 03. 08:10

Az agymosott fiatal tartalomgyártók is beálltak a progresszív sorba.

2024. május 03. 08:10
null
Apáti Bence
Apáti Bence
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Az Amerikai Nagykövetség Facebook-oldala

„Dancsó valóban látványosan ki szokott maradni a Telex és a 444 által vezetett liberális szekta aktuális őrjöngéseiből. Nem szokott aggódni a háború borzalmai elől menekülő szegény szerencsétlen sorsú menekültekért, nem félti a transzembereket, nem követel drag queeneket az iskolákba, de az ukránokért sem szokott képmutató módon lelkesedni.

Két fontos állítása van még Dancsónak. Az egyik, hogy Pressman agitációja azért is bűzlik úgy, mint egy napon hagyott vízi hulla, mert a WhisperTon, Pamkutya, Diller Kevin és Forstner Csenge által vezetett csapat végtelenül bugyuta. Ezek a tartalomgyártók egyszerűek, mint a faék, nem állítanak elő semmilyen értéket, és jobbára csak reklámoznak. Egyetlen úgynevezett piaci értékük van, hogy sokan követik őket. Sok embert érnek el. És bizony erre az egyre van szüksége a hazai és a külföldi dollárbaloldalnak. 

Hogy sok követővel rendelkező influenszereket állítsanak át, hogy besorozzák őket a balliberális hadseregükbe.

A másik állítása Dancsónak, hogy minekutána nem állt be a sorba, nem ment például Pressman egyik ilyen szeánszára sem, megpróbálták kicsinálni. Igen, ez is így van, jól emlékszem, milyen hosszú műsort szenteltek Dancsónak a Partizán YouTube-csatornán. Órákon át bizonygatta a három résztvevő, hogy szegény Dancsó már nem a régi, elvesztette régi varázsát, meg a tehetségét. Vége van, béke poraira. Ismerős módszerek. Így szokták csinálni.

Erősnek, talán túlzónak tűnhetett, amikor írásomat úgy kezdtem, hogy Dancsó Péter az elmúlt időszak egyik legbátrabb anyagát hozta össze, de nem a levegőbe beszéltem. A YouTube, a TikTok liberális világ, aki nem áll be az ott tevékenykedők által kijelölt sorba, az megnézheti magát. Dancsó viszont bátor és tehetséges srác, minden bizonnyal ezeket a támadásokat is át fogja vészelni.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarszo
2024. május 08. 18:00
David Pessman gyakorlatilag David Darth Pressman Wader, és csatlósai láthatóak a fotón. Ők nem tudják, de ők mind a sötét oldalon állnak. George Lucas hiába mutatta be nekünk a valóságot a Star Wars filmbe kódolva, az emberek zöme képtelen dekódolni a film üzenetét. De soha nincs késő. Ideje megismerni, hogy a valóságba mi a sötét oldal. Íme a tanulmány első része. https://videa.hu/videok/film-animacio/star-wars-kod-elso-resz-amerika-haboru-orban-ylUE9IQexlh755Yu
Kétes
2024. május 04. 21:10
ZSOLDtime create by Pressman!
v4nmeeg1p3psid
2024. május 03. 17:25
Ja, a sok gyíkvállú, ebolás arcú, túrórudin nevelkedett, kákabélű, városi paraszt mered a mobiljára, oszt nyalja a macskafost, ahelyett, hogy rúgná a bőrt, szaladna a labda után, mint az igazi sportolók, akik nem influenszerkednek, hanem sportolnak, mint a nemzeti válogatott, mint Gulácsi Péter, aki válogatott magyar, és kiáll a szivárványcsaládo... akarom mondani a kapuba, és véd. Védi a hazát, nehogy gólt kapjon. NEM INFLUENSZERKEDIK, BAZMEG, HANEM ODAÁLL. Ahová kell. Tananyag kéne, hogy legyen az önéletrajza, mint Wass Albert.
august
2024. május 03. 13:17
Tartalomgyártó = aki nem csinál semmit, mert lusta dolgozni. ------- :) Azt is jelentheti, hogy internetes tárhely pusztító, vagy tárhely betöltője, (önmagával) Lassan az íróknak is lehetne ilyen elnevezéseken agyalni, hogy 300 üres lap betöltője, betűkkel és írásjelekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!