Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Magyar Péter egyik jelöltje szerint agymosottak a magyarok, a másik eltörölné a rezsicsökkentést, a harmadik woke ideológiát terjeszt

2024. május 14. 05:33

A baloldal ideológiai és gazdasági céljait képviselik Magyar Péter európai parlamenti választáson induló jelöltjei, a Tisza párt jelöltjeinek is szúrja a szemét a rezsicsökkentés, és lenézik a magyar embereket.

2024. május 14. 05:33
MAGYAR Péter

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Több közös vonás is fellelhető Magyar Péter képviselőjelöltjei között, akik a Tisza Párt politikusa szinte egyik napról a másikra trombitált össze. A leginkább szembetűnő kapocs, hogy a jelöltek többsége azokat a baloldali nézeteket képviseli, amelyek Brüsszel érdekei, de szemben állnak Magyarország és a magyarok érdekeivel. 

Magyar Péter jelöltjei eltörölnék a rezsicsökkentést, de támogatják a woke ideológiát, az LMBTQ mozgalmat és elutasítják a békét Oroszország és Ukrajna között. Több jelöltről már kiderült, hogy 

Márki-Zay Péterhez hasonlóan lenézik a magyar embereket, gyakorlatilag ugyanazokkal a gondolatokkal, mint a hódmezővásárhelyi polgármester 2022-ben.

Ezt is ajánljuk a témában

Agymosott nép a magyar?

Kollár Kinga, a Tisza Párt EP-listájának 7. helyezettje egy kommentben agymosott népnek nevezte a magyarokat. Egy 2022-es, a Facebook-oldalán közzétett posztja alatt az egyik kommentelőjének a következőket írta:

Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok.

Ezt is ajánljuk a témában

„Azért én nagyon hálás maradok az ukránoknak és velük együtt az amerikaiaknak is, hogy megállították az oroszokat és így nem tudtak hozzánk könnyűszerrel bemarsírozni. Mert a magyar haderő nem tartotta volna fel őket” – folytatta bejegyzését Kollár, aki jelenleg az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Ügyekért felelős Főigazgatóságán dolgozik, vagyis a brüsszeli fősodor oszlopos tagja.

A baloldal szolgálatában törölnék el a rezsicsökkentést

Hasztalannak minősítette egy 2023 augusztusában, vagyis az Európa-szerte tomboló energiaválság csúcsán a rezsicsökkentést egy most előkerült bejegyzés szerint Gerzsenyi Gabriella, aki Magyar Péter embereként a Tisza Párt listájának 6. helyezettje. Gerzsenyi egy 2023-as Facebook-posztjában arról írt, hogy brüsszeli tisztségviselőként számtalanszor a magyar rezsicsökkentés megszüntetése mellett érvelt. Magyar bizalmi embere a következőt írta tavaly: 

Számtalanszor leírtam jómagam is még brüsszeli tisztviselőként, hivatalos jelentésekben, hogy a rezsicsökkentéssel maga alatt vágja a fát az ország, véget kellene neki vetni. Hasztalan.

„Hát, most már nincs hivatalos mandátumom, hogy erre javaslatot tegyek” – írta Gerzsenyi, aki 2005 és 2021 között tevékenykedett Brüsszelben, az Európai Bizottságnál.

Nem mellékes, hogy Magyar Péter olyannyira bízik a rezsicsökkentés ellenes Gerzsenyi Gabriellában, hogy a neve a Tisza Párt fővárosi listáján is szerepel. Gerzsenyi fontos jelöltnek bizonyulhat, mivel a rezsicsökkentés eltörlése mellett olyan fontos baloldali ügyeket is képvisel a közösségi médiában, mint az LMBTQ-életérzés.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiábrándult fideszesek helyett woke-harcosok

Gerzsenyi Gabriella mellett Bujdosó Andrea, a Tisza Párt ep-listájának 11. jelöltje is a gendermozgalmat jelképező szivárványos szimbolikával mutatkozott a közösségi médiában. Bujdosó Andrea a Linkdedin profiljából pedig az is kiderül, hogy mélyebben tanulmányozhatta a woke ideológiát, hiszen még azt is kiírta, hogy milyen személyes névmásokkal illethető.

Nem meglepő a két szivárványos nő szereplése Magyar Péter pártjának EP-listáján, hiszen Magyar februári előlépése óta szinte naponta jelentek meg körülötte újabb balliberális figurák.

Magyar Péter még az ügyvédjének is egy régi baloldali figurát választott Bárándy Péter, a Medgyessy-kabinet egykori igazságügyi minisztere személyében. Emellett részben egy régi balos káder, Láng Balázs is bekapcsolódott korteskedése kommunikációs háttérfeladataiba, valamint a mozgósításba is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-92
2024. június 07. 20:58
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­e­­­l­­d­­­ ­­a­ ­­s­z­­­e­x­­i­ ­­­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
gekk
2024. május 15. 09:34
atti64 2024. május 14. 16:47 PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!LÁMPAVASRA VALO VAGY BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak a gazdáddal együtt, szoponc.
gekk
2024. május 15. 09:33
atti64 2024. május 14. 16:47 PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!LÁMPAVASRA VALO VAGY BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak a gazdáddal együtt, szoponc.
atti64
2024. május 14. 16:47
PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!LÁMPAVASRA VALO VAGY BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!