Kövér: Jó a törvények minősége

2013. december 4. 21:26
Minőségi és mennyiségi szempontból is kiállja a próbát az elmúlt három és fél év törvényalkotása Kövér László szerint. A házelnök úgy látja, egy törvénnyel sem okoztak kárt, legfeljebb nem használtak annyit, mint szerettek volna.

Az Országgyűlés elnöke szerint az utóbbi három és fél év törvényalkotása minőségi és mennyiségi szempontból is kiállja a próbát. Kövér László erről szerda este a Vas megyei Celldömölkön beszélt a Kemenesaljai polgári esték rendezvénysorozat keretében tartott előadásában. Szavai szerint eszelős tempót diktálva nyolcszáz törvényt és négyszáz országgyűlési határozatot fogadott el a Ház. Ezek között voltak, amelyeket módosítani is kellett, de ezek egyikével sem okoztak kárt, nem ártottak az országnak, megfogalmazása szerint legfeljebb nem használtak annyit, mint amennyit szerettek volna.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Húúúúúúúúúúú!
Ez meredek volt!
Ennek nem szólt senki, hogy itt emberek is vannak?

Hiba nélküli agiprop, akár csak régen:

http://frontoldal.wordpress.co..

Kövér azt akarta mondani a maga szokásos magyarpolitikusi színvonalán, hogy a mostani parlament Magyar törvényeket hoz, amelyek jók a nemzetnek, nem rosszbolsiliberális törvényeket, mint régen, amelyek csak ártanak és külföldi hatalmaknak szolgáltatják ki az embereket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában