„Toronymagasan a lehető legjobb jelölteket állítottuk”

2014. szeptember 23. 17:40
Rubovszky a leendő új alkotmánybírák meghallgatása kapcsán leszögezte: az ellenzéki pártok az LMP kivételével nem is állítottak alkotmánybíró-jelöltet.

Rubovszky György, aki egyébként a parlament igazságügyi bizottságának elnöke, fenntartotta azt a korábbi nyilatkozatát, hogy a demokrácia a többség diktatúráját jelenti.

Székely László tervezett bizottsági meghallgatása kapcsán azt mondta: azért szükséges, mert az ombudsmani hivatal becsülete kapcsán nem hagyatkozhatnak sajtóértesülésekre. Székely László egyébként nagyon örül, hogy tisztázhatja magát – tette hozzá Rubovszky. 

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"az ellenzéki pártok az LMP kivételével nem is állítottak alkotmánybíró-jelöltet."

És ott se volt az ellenzék a meghallgatáson tegyük hozzá. Egy együttes volt, de az meg tévedésből keveredett oda a lekiismereti bizottság helyett..

1.Jellemző, hogy az ellenzék - az LMP-t leszámítva - nem állított alkotmánybíró jelöltet : legalább egy szimbolikus cselekvés fontos lett volna / mint pl. annak idején Mádl Ferenc teljesen esélytelen jelölése elnöknek Gönczel szemben /.
2.A baloldal letargiáját tükrözi , s azt , hogy ismét a "diktatúrára"-hivatkozás ideológiájával fedik el a politikai gyengeségüket-tehetségtelenségüket .

Végülis szellemes , amit ír , csak igazságtalan , mert túlzó .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés