Biszku szerint elfogultak a magyar bíróságok

2015. január 16. 10:21
Biszku Béla védője, Magyar Gábor szerint nincs esély arra, hogy Magyarországon elfogulatlanul tárgyalják a háborús büntettekel vádolt ügyfele ügyét. A védő nem titkolt célja, hogy Strasbourgig vigye az ügyet, de ehhez végig kell járni az összes magyar jogorvoslati lehetőséget.

Biszku Béla ügyvédje szerint nincs esély rá, hogy elfogulatlanul tárgyalják háborús büntettek elkövetésével vádolt ügyfele ügyét Magyarországon – írja az Index. A védő nem titkolt célja, hogy a strasbourgi bírósághoz forduljanak ügyben, mivel szerinte a Magyarországon folyó politikai hecckampány miatt nincs esély a tisztességes tárgyalásra. Ennek megfelelően elfogultságot jelent be a bírói tanács elnökével és tagjaival szemben. A bíró elhalasztotta a pert.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ő már csak tudja, milyen az elfogult bíróság. javaslom, hogy MINDEN jogi eszközt kapjon meg, ami annak idején járt az ő elítéltjeinek. szívem szerint nem letöltendő börtönre ítélném, hanem vagyonelkobzásra, és öregségi nyugdíjminimumra. nem kéne még odabent is jóltartani a közös pénzből...

Biztosítani kellene Béla bának, hogy egy pontosan annyira törvényes és elfogulatlan bíróság elé állhasson, amilyeneket ő és cimborái működtettek. Ez abszolút megilleti őt.

Szász Béla írta ('Minden kényszer nélkül'), hogy tárgyalásán egy cetlit vittek be a bírónak. Nem tudta elhessegetni annak gondolatát, hogy arra volt írva az ítélet. Az a bíró tényleg nem lehetett elfogult, csak teljesítette az utasítást.

Igaz igaz, igazan megerdemelne egy olyan elfogulatlan es korrekt eljaras, mint amilyen az o idejeben volt szokas...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában