Feljelentettem a rendőrséget

2016. január 18. 15:16

Juhász Péter
Facebook

Feljelentettem a rendőrséget, mert már nyíltan beleszól politikai ügyekbe a kormány embereinek érdekében. Rogánt próbálják segíteni abban, hogy a bíróságon nyerjen velem szemben.

Feljelentettem a rendőrséget, mert már nyíltan beleszól politikai ügyekbe a kormány embereinek érdekében. 

Rogánt próbálják segíteni abban, hogy a bíróságon nyerjen velem szemben. Ugyanis Rogán beperelt, mert szerinte sérti jó hírnevét, hogy bűnözőnek nevezem.
A bíróság éppen ezért írt a rendőrségnek, hogy küldje el a nyomozati iratokat, amiből kiderülhet, hol áll a belvárosi ingatlanügyben a nyomozás.

El is küldték a nyomozati iratokat, de hozzácsaptak egy véleményt is.

December 16-án ugyanis elküldték a bíróságnak a nyomozást megszüntető határozattervezetnek nevezett fecnit. Annak a nyomozásnak a megszüntetését elrendelő tervezetet, amit két héttel később meghosszabbítottak további két hónappal, vélhetően február végéig.

De ez nem elég. Egy olyan iratot küldtek, amin se aláírás, se sorszámozás, se semmilyen hitelesítés.

Az ilyen papírt hívjuk úgy, hogy fecni.

Az ilyen papírnak nincsen jogi relevanciája, nem vállalja az abban foglaltakért senki a felelősséget, senkin nem kérhető számon az abban foglalt tartalom.

Viszont arra éppen alkalmas lehet, hogy megtévessze a bíróságot, hogy ezt a fecnit úgy tüntesse fel, mintha nyomozati irat lenne, ami a rendőrség álláspontját tartalmazza. Mármint a két és fél hónappal későbbi álláspontját.

Közben ez maximum egy rendőr nem hivatalos véleményét tartalmazhatja, amit viszont nem kért senki.

Ezzel egyetlen célja lehet a rendőrségnek.

Befolyásolni akarta a bíróságot Rogán érdekében.

Feljelentettem őket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://jog.mandiner.hu/trackback/19569