Dombóvár: videóval bukott le az MSZP támogatottja

2010. augusztus 27. 18:13

Szabó Lóránd, a dombóvári MSZP által támogatott polgármester-jelölt fizikai munkát végzett azokban a napokban, amikor azzal indokolta egy ellene indított bírósági eljárás elhalasztását, hogy kórházi kezelésre szorul - derül ki a HírTV birtokába jutott amatőr videofelvételből.

2010. augusztus 27. 18:13

Egy, a HírTV birtokába jutott, csütörtökön készült amatőr videofelvétel tanúsága szerint valótlan ürüggyel akart kibújni a bírósági tárgyalás alól Szabó Loránd, Dombóvár szocialista támogatással bíró polgármester-jelöltje. A videón az látható, hogy Szabó bútorokat cipel, tehát fizikai munkát végez, miközben a bíróságról azzal mentette ki magát, hogy kórházi kezelésre szorul.

Szabónak péntek reggel lett volna jelenése egy sikkasztás és vesztegetés miatt ellene indított peres eljárásban, ahol az elsőfokú ítélet is megszülethetett volna ügyében. Ezt kerülte el a halasztással a politikus. A Szabó ügyeskedését leleplező felvételt a városi Fidesz-csoporthoz is eljuttatták készítői, ahol bejelentették: hamarosan eljuttatják a bíróságra a bizonyítékot.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sutra
2010. augusztus 28. 06:01
Tegnap láttam a villamoson a Répásit. (legalábbis szerintem ő volt) Két kisgyerekkel utazott, meg egy biciklivel. A villamoson tilos biciklit szállítani! Legközelebb levideózom.
sutra
2010. augusztus 28. 05:59
Azért az elgondolkodtat, hogy a zemberek mi mindent meg nem tesznek azért, hogy végre a tisztesség legyen a mérce. Kerítés mögé lopakodnak, várnak, figyelnek. A másik, hogy honnan a kutyafüléből lehet megtudni, hogy mit tartalmaz egy folyamatban lévő ügyben beadott irat? A másik, hogy ha mondjuk nem mondja, hogy kórházban van, hanem egyszerűen nem megy el, akkor mi van? Ráadásul a "kórházi kezelés alatt állt" könnyen lekérdezhető, tehát rossz indok. Szóval, a videót értem. Ez egy ilyen ország. A többit nem.
sine ira et studio
2010. augusztus 27. 21:37
"A szocialista polgármester-jelöltek mind tisztességes, bátor emberek" (by Capt. Szanyi) - bátor volt, mert az orvos tiltásával szembemenve mégis dolgozott.
nemlehetmas
2010. augusztus 27. 19:04
Az azért mindenképp értékelendő, hogy szocialista létére hasznos (legalábbis annak tűnő) munkát végzett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!