Rendőri vezetőket cserél le Pintér

2010. szeptember 15. 11:31

Indoklás nélkül visszavonták a Komárom-Esztergom megyei rendőrfőkapitány, Gorgosilits Fábián, valamint a Köztársasági Őrezred személyvédelmi és objektumvédelmi főosztályait irányító Kardos Imre és Sevcsik László vezetői kinevezését - írja a Népszabadság.

2010. szeptember 15. 11:31

Pintér Sándor belügyminiszter Hatala József országos rendőrfőkapitány javaslatára szeptember 15-ei hatállyal, indoklás nélkül visszavonta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot irányító Gorgosilits Fábián dandártábornok vezetői kinevezését. Hatala József  pedig - ugyancsak indoklás nélkül - szintén szeptember 15-i hatállyal visszavonta Kardos Imre dandártábornoknak, a Köztársasági Őrezred személyvédelmi főosztálya vezetőjének, valamint Sevcsik László dandártábornoknak, a Köztársasági Őrezred objektumvédelmi főosztálya vezetőjének a vezetői kinevezését.

Az országos rendőrfőkapitány az őrezred személyvédelmi főosztályának vezetőjévé szeptember 16-i hatállyal Marosán Attila alezredest, az objektumvédelmi főosztály vezetőjének pedig Lisoczki László alezredest nevezte ki.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2010. szeptember 15. 11:58
A személyi ÁLLOMÁNYT kellene lecserélni, de legalább ÁTSZŰRNI, Pintér, bzmeg!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!