Tagadta bűnösségét Hunvald

2011. április 14. 16:56

Az erzsébetvárosi korrupciós botrány csütörtöki tárgyalásán közölte: nem érte sok száz milliós kár az önkormányzatot. Az ügyészség szerint több tízmilliós fiktív tanácsadói szerződések, jogellenes lakáskiutalások, kedvezményes lakáseladások fűződnek a nevéhez.

2011. április 14. 16:56

Az ügyészség szerint a volt VII. kerületi szocialista polgármester több százmilliós ingatlanpanamákban működött közre, és több tízmilliós fiktív tanácsadói szerződések, jogellenes lakáskiutalások, kedvezményes lakáseladások fűződnek a nevéhez - írja a híradó.hu. Csalás, hűtlen kezelés és hivatali vesztegetés a vád.

Hunvald György vallomásában állította, hogy nem okozott kárt az önkormányzatnak és nem tudott arról, hogy manipulatívak az értékbecslések.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. április 15. 08:12
Nem áron alul volt, hiszen nem adta olcsóbban az ingatlanokat mint amely árat meghatározott.. )
de karatna
2011. április 14. 20:29
Hun volt (Hun viszont soha nem volt) váld? Képes kritika! http://i.imgur.com/kEtty.jpg
nick89
2011. április 14. 17:14
Hagyják békén ezt a piti kis tolvajt és foglalkozzanak végre az igazi nagyhalakkal! Az elszámoltatás nem erről a 10-20 láncon vezetgetett balfékről szól. Gyurcsányi, bajnai, veress, drazsé és társaik már a visszatérésre készülnek, a fiúk meg ilyen kis majmok mutogatásával szúrják ki a szemünket. Kösz, ebből nem kérek! Egyebekben nem bánnám, ha Hunvald zacskót ragasztana addig, míg az okozott kárt meg téríti kamatostul, de nehogy már ő meg a békávézó nokiásdobozoló viszkisdobozoknál legyen a felelősségrevonás felső határa!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!