Képíró-ügy: vádolhatott-e hamisan Zuroff?

2012. augusztus 11. 10:43

Fölveti a hamis vád gyanúját, hogy Zuroff valótlan tartalmú feljelentést tett Csatáry Lászlóval szemben az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálások kapcsán. Az ügyészség egyelőre kivár.

2012. augusztus 11. 10:43

A Magyar Nemzet korábban arról írt: alaptalannak találta a Budapesti Nyomozó Főügyészség Efraim Zuroff, a Simon Wiesenthal Központ jeruzsálemi igazgatója állítását, miszerint a háborús bűnökkel gyanúsított Csatáry Lászlónak köze lehetett az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálásokhoz. Völgyesi Miklós nyugalmazott büntetőbíró szerint felmerül a hamis vád gyanúja Zuroff alaptalan állítása miatt.

A lap megkeresésére az ügyészség közölte: egyelőre nem indított hivatalból büntetőeljárást a Fővárosi Főügyészség Efraim Zuroff ellen hamis vád miatt.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cyber woman
2012. augusztus 14. 03:11
És végül a Csatáry Fan Club tagjainak egy dal nem sok szeretettel, amely tökéletes jellemrajz róluk. http://www.youtube.com/watch?v=dKYqhRo2BBo "ostoba állat, náci gyökér" !!! :))))))))
cyber woman
2012. augusztus 14. 03:05
Csatáry bűnös. Már Csehszlovákiában sem véletlenül volt ellene halálos ítélet, csak az öreg az ut'só pillanatban meglépett a bitó alól. Meg van még temérdek szemtanú, akinek évekkel ezelőttről megvannak a tanúvallomásai erről az emberutánzat csatáryról meg az összes gaztetteiről. Ha csak tizede igaz az ott leírtaknak, az öreg máris méltó arra, hogy hűvösön töltse el a hátralévő éveit, valami büdös cellában. Normális országokban örülnek, ha a náci vadász teszi a dolgát. Nálunk nem...Csak nem kicsit túl sok itt a náci???
ál48mos
2012. augusztus 11. 23:20
Látom felizgattam az antiszemitákat! 2.nyugi most Raoul Wallenberg éve van most az idén járt Mo.-n az tán az volt izraeli védelmi miniszter aki az origo.hu-nak és az atv-ben is adtak vele egy hosszabb interjút és Ő mesélte ezt a sztorit. Még egyszer mondom a zsidók ártatlan embereket soha nem ölnének meg mert a Tóra ezt tiltja. Göbbels! Ugye most csak viccelsz? hogy még mindig itt tartasz. Bizonyított tény hogy a "nagy segély" szállítmányok között terroristák bújtak meg. Akik nem békés céllal érkeztek volna Gázába. Meg szinte minden nap hallani arról hogy itt történt öngyilkos merénylet meg ott történt stb. Ezekben is az arabok tevékenykednek több okból vagy valláson belüli háború lásd Irakban vagy Afganisztán síita-szunnita ellentét. Vagy az általuk szent háborúnak nevezett Dzsihád amikor az történik hogy keresztény vagy térj át az igaz hitre és akkor túl éled ha nem hát akkor porul jársz. Talán tanulmányoznod kéne a Koránt és azt a részét amikor a Dzsihádról van szó!!
ál48mos
2012. augusztus 11. 22:26
Ja és még annyi Csatáry ellen még él a vád a Kassai gettósítással kapcsolatban az nem veszítette érvényét!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!