Ezek bűnözők

2013. július 07. 16:48

Puch Lászlónak is kéne ötszáz trafik? Miért nem jó az úgy, hogy bármelyik bolt árulhat dohányt?

2013. július 07. 16:48
Tóta W. Árpád

„1. Ezek tehát bűnözők, akik még a saját szabályaikat sem tartják be. Tehát bűnözőként kell velük bánni, úgy kell rájuk nézni, úgy kell elhinni a szövegüket, és úgy tiszteletben tartani a jogaikat és a tulajdonukat is, beleértve elsősorban a lopott trafikjaikat. Nem az lépett ki elsőként a jog útjáról, aki bebassza a téglát a trafik ablakába.

VISZONT 2. »Az MSZP azt ígéri, hogy jövőre új pályázatot ír ki« - az isten verje már agyon ezeket a balfaszokat is, minek bármilyen pályázatot kiírni? Puch Lászlónak is kéne ötszáz trafik? Miért nem jó az úgy, hogy bármelyik bolt árulhat dohányt?”

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. július 08. 07:56
Mi van Wárpád? Elfogyott vasárnap este a cigaretta, és tombol a nikotinhiány? Ráadásul most már nem tudod lezavarni a gyereket a sarki kocsmába egy pakliért.
charliealan
2013. július 07. 23:44
Tóta Szarluk tehát bűnöző, aki még a saját szabályait sem tartja be. Tehát bűnözőként kell vele bánni, úgy kell ránézni, úgy kell elhinni a szövegét, és úgy tiszteletben tartani a jogait és a tulajdonát is, beleértve elsősorban a a metélt röfögésből szerzett ocsmány harminc pénzét. Nem az lépett ki elsőként a jog útjáról, aki bebassza a téglát Tótageci pofájába, hanem Szarluk Tóta tette ezt meg. VISZONT 2. TótaSzarluk ígéri, hogy jövőre új pályázatot ad be, de ezzel sem fog kevesebb pénz keresni, mint a többi szarával. Az isten verje már agyon ezt a balfasz Tóta Szarluk Árpádot, minek bármilyen pályázatot kiírni? (Hogy meri ez viselni az Árpád nevet?) Puch Lászlónak is kéne ötszáz trafik? Miért nem jó az úgy, hogy bármelyik bolt árulhat dohányt? Tóta Árpád mindet elszíjja!!!
Békafa őrnagy
2013. július 07. 22:55
"Nem az lépett ki elsőként a jog útjáról, aki bebassza a téglát a trafik ablakába. " Az utóbbi néhány napban jártam néhány trafikban. Sem lácfűrészes gyilkost, de zombit, se Hannibal Lectort se narancsfejű megszállottat nem láttam a pult mögött: egyszerű magyar embereket láttam. Ha bebasszák a téglát az ablakukon, remélem Tótát tótágast állitja valaki.
Békafa őrnagy
2013. július 07. 22:53
Nyervákolnak, szépen trafikálnak, Jó kedve van az egész világnak Ugrándoznak járják a bolndját, én nem tudom, nékem csak úgy mondják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!