Kibújt a szög a zsákból

2013. december 18. 16:50

Amikor az Orbán-kormány a megszokott statáriális törvényhozással államosította a takarékszövetkezeteket, még nem lehetett tudni, miképpen akarnak ártani.

2013. december 18. 16:50
Bauer Tamás

Amikor az Orbán-kormány a megszokott statáriális törvényhozással államosította a takarékszövetkezeteket, még nem lehetett tudni, miképpen akarnak ártani. Közvetlenül ellenőrzött állami nagybankot hoznak létre, vagy inkább tovább privatizálják magát a bankot Orbán kiválasztottjának. Most, négy hónappal a választások előtt meghirdetik az állami kézbe került üzletrész eladását úgy, hogy az üzletet még márciusban nyélbe kell ütni. Csak azért nem a két forduló között, mert nem lesz már második forduló. Orbánék gátlástalansága nem ismer határt.

A DK meggyőződése, hogy Magyarországnak erős bankrendszerre van szüksége, amely hatékony hitel nyújtással támogatja a vállalkozásokat, megalapozza a gazdsági növekedést. Az a bankrendszer erős, amelyet nem zaklat a kormány. Nem a privatizáció a baj, hanem az azt megelőző önkényes államosítás és a maffiaszerű újraprivatizáció. Ezt a maffiát jövőre el kell zavarni, mielőtt visszafordíthatatlanul romba döntené a magyar gazdaságot.

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. december 19. 19:48
Aktualizált vicc: — Mit kap a Plüssmackó, ha elveszti a karját? — ? — Takarékszövetkezet.
Peter8811
2013. december 19. 17:43
Kibujt a köröm a körömházból!
silvester
2013. december 19. 06:36
De a szalka sem maradt a kormok alatt,apad a kormoket letepette.Huzzal vandormadar valamelyik masik partba,menj talan a likudba.
viktóriaa
2013. december 19. 00:43
mi bujt ki a zsákból....te szerencsétlem körmös bauher ivadék????....beálltál a szemkilővős barátod mellé okoskodni????.....az undor az egész megjelenésed....te.....még beszélni sem tudsz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!