A nyugdíjasok szívét célozza az MSZP

2014. március 10. 21:17

Mesterházy Attila, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje közölte, hogy vissza fogják adni a rokkantnyugdíjasok nyugdíjjogosultságát, mert a jelenlegi járadékos rendszer megalázó.

2014. március 10. 21:17

A baloldali összefogás képviseletében az MSZP elnöke hétfői dunaújvárosi lakossági fórumán hangsúlyozta: azért kívánnak változtatni a jelenlegi rendszeren, mert a rokkantnyugdíjasok járadékát bármikor elvehetik és csökkenthetik, ráadásul semmi olyan jogosultságuk nincs, ami a többi nyugdíjasnak jár. Kormányváltás esetén 100 ezer forintos nyugdíjig minden nyugdíjas évi 24 ezer forint pluszpénzt fog kapni, hogy"meg tudja fizetni a gyógyszereit, mert az ez egyik legnagyobb kiadásuk, tette hozzá.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Báttya
2014. március 11. 14:21
Aha, persze mesemondó! Bezzeg kormányon elvettetek nyugdíjakat és az értékük is csökkent (ellentétben pl a tavalyi évvel), de most nagyon nagy a szátok, hogy milyen jó lesz. Előbb támogatjátok a bankár cimborákat, mint a nyugdíjasokat, vagy bárki mást!
GV0917
2014. március 11. 11:55
Az MSZP a nyugdíjasok szívét veszi célba! Minden külön értesítés helyett:Készüljön fel a Mentőszolgálat, hogy a folyó év április havának első két hetében sokszorosára nő majd a szívelégtelenséggel járó hirtelen halálozások száma! Azaz: 2014 április 1. és 13. között a az izgalmak miatt e korosztályra nézvést-szinte járványszerűen fog nőni!Veszélyes SZEGFŰS ruhadarabokat és kitűzőket hordani, mert nemcsak vizuálisan, de a kampánycsend sértés megszűnése miatt az audiális(agitáció)változat is halált okozhat a kedvezőtlen eredmény hallatán!
peti
2014. március 11. 10:09
Fordítok, kommunistából magyarra: - rokkantnyugdíjakat, egyéb járulékokat végleg elvesszük - minden 100 000 Ft feletti nyugdíjat (un. "kulákok", vagy "gazdagok") min. 24 000 Ft-tal csökkentünk - gyógyszerek árait megemeljük, mivel a gyógyszercégek különadóját eltöröljük, így a kieső pénzt kénytelenek leszünk a néppel megfizettetni Mindenki megtanulhat kommunistául, nem nehéz megérteni, amit mondanak: mindig az ellenkezőjét annak, amit a hazug szájuk formáz.
hakos
2014. március 11. 09:09
Úgy tűnik, hogy bevetik a 2002-es csodafegyvert....:)))), ami tudjuk Öszödöt eredményezett 2006-ra.....elvtársak ez lenne a korszakváltás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!