A gépjármű-devizahiteleseket is megmenti a kormány

2015. július 23. 13:48

Hamarosan dönt a kormány a gépjármű-devizahitelek forintosításáról, amely a jelenleginél kedvezőbb feltételeket biztosít majd az érintetteknek – közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Tusványoson.

2015. július 23. 13:48

A kormány a lakáshitelesekéhez hasonló segítséget nyújt a gépjármű-devizahiteleseknek, jelentette be Varga Mihály az erdélyi Tusnádfürdőn idén 26. alkalommal megrendezett Bálványosi Nyári Szabadegyetemen tartott gazdasági fórumon – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a tárcavezető elmondta, a kabinet hamarosan dönt a gépjármű-devizahitelek forintosításáról, amely a jelenleginél kedvezőbb feltételeket biztosít majd az érintetteknek.

A miniszter emlékeztetett rá, a devizában nyújtott gépjármű- és személyi hitelek állománya közel 300 milliárd forint, a szerződések száma pedig meghaladja a 200 ezret - áll a közleményben.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2015. július 24. 10:42
Azokon meg aztan plane miert ? Egyreszt az auto nem letszukseglet, masreszt a 0ft os kezdoreszletu ujautomanias urhatnam nepseg minden volt csak nem felelossegteljes.
gudmen
2015. július 23. 17:33
256-on forintositott frank..minden volt csak nem segitség...
kizökkentidő
2015. július 23. 15:18
A bankokat kellene megregulázni és tisztességes hozzáállásra kötelezni, mert idáig ez nem sikerült. Ingyen adtam a tanácsot ellentétben a munkásőrrel.
states
2015. július 23. 14:23
Seggüket földhöz verhetik a dhitelesek, mert nincs még egy kormány, amelyik ennyit próbál segíteni rajtuk. Szemben ballibbancsékkal, akik az ország mellett őket is adósrabszolgaságba döntötték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!