Holland bíróság: Nem jár feltétel nélkül szállás és ellátás a migránsoknak

2015. november 26. 15:51

Nem ellentétes az Európai Emberi Jogi Egyezménnyel az, hogy visszatartották a természetbeni ellátásokat azoktól a migránsoktól, akiknek a menedékkérelmét elutasították, és nem voltak hajlandók önként visszatérni a hazájukba – mondta ki egy holland bíróság.

2015. november 26. 15:51

A holland kormány döntéseinek törvényességét felülvizsgáló bíróság csütörtökön úgy döntött: nem sértik az Európai Emberi Jogi Egyezményt a Mark Rutte kormánya által hozott új menekültügyi szabályok.

Eszerint nem biztosítanak szállást és ellátást azoknak a migránsoknak, akiknek a menedékkérelmét elutasították, és ezt követően nem voltak hajlandók önként távozni az országból.

A kormány jogszerűen követeli meg, hogy azok a menedékkérők, akiknek a kérelmét elutasították, együttműködjenek a hatóságokkal és hagyják el Hollandiát – mondta ki a bíróság.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. január 17. 22:45
bankimun nem kap sokkot? Az ensz nem szólítja fel a hollandokat? A fejlett demokratikus haladó nyugati országok, ahol már mindennek megvan a kultúrája aminek nálunk nincsen, nem bírálják hollandiát hogy kiírja magát a fejlett demokratikus haladó nyugati országok sorából antihumánus embertelen intézkedései miatt? A németek osztrákok nem mennek hollandiába autóval menekíteni a menekülteket? Az állomásokon nem állnak lufival tapsolva őket? Hollandia egyre szélsőségesebb nacionalista lesz és felüti a fejét az antiszemitizmus, az idegenellenesség, és az euórópaiatlanság. Ki kéne közösíteni.
tango47
2016. november 16. 18:21
FASZISTÁK!
szamossy dezső
2015. december 14. 23:21
Szerintem pedig jár. Csak nem közpénzből, hanem azok magánvagyonából, akik idehozták-hozatták őket. Ugyanebből a forrásból kell hazavinni őket.
morfondír
2015. november 28. 20:25
Kicsit későn jöttetek rá. Most ezek a jámborak szépen majd lógó orral hazamennek, szomorúan tudomásul véve a döntést, beletörődve a megváltoztathatatlanba..... Mielőtt elindulnak, még rendet csinálnak, összeszedik a szemetet és az utolsó lekapcsolja a villanyt. Ugye, ezt most így képzelitek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!