Kalasnyikovval lövöldözött egy férfi a kiskunhalasi ügyészségen

2016. március 16. 11:24

A főügyészt akarta lelőni az a férfi, aki szerda reggel Kalasnyikovval lövöldözött a kiskunhalasi ügyészségen. Állítása szerint a főügyész egy korábbi feljelentését eltussolta, ezért akarta lelőni.

2016. március 16. 11:24

A Legfőbb Ügyészség megerősítette a sajtóértesüléseket, melyek szerint egy férfi Kalasnyikovval lövöldözött szerda reggel a kiskunhalasi ügyészségen. A Halasmédia azt írja: a férfi egy dobozban próbálta bevinni a fegyvert az épületbe, és mikor ezt a biztonsági őrök észrevették, akkor túszként maga elé fogta az egyik őrt, közben 4-5 lövést is leadott. Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője később úgy nyilatkozott: a lövöldözőt a kiérkező rendőrök fegyverezték le. Intézkedés közben a támadó elájult, ezért mentőt hívtak, de egyébként senki nem sérült meg.

A Halasmédia információi szerint Téglás Péter főügyészt akarta megölni a férfi. Állítása szerint azért támadott, mert korábban az ügyészség eltussolta egy feljelentését – értesült az atv.hu. A feljelentést amiatt tette, mert szerinte egy másik ügyében meghamisított egy jegyzőkönyvet az ügyészség – állítása szerint hangfelvétellel is bizonyítani tudja ezt. 

A helyszínelés szerda délelőtt is zajlik, az ügyészség épülete előtti útszakaszt lezárták. 

Bicskei Ferenc, az OBT tagja a Szekszárdi Törvényszék szerdai összbírói értekezlete előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek és a Járásbíróságnak helyet adó épület folyosóján ismerete szerint 10-15 töltény nyomát látták. Bicskei Ferenc elmondása szerint a férfi „régi panaszos ügyfél”, aki korábban rendszeresen nyomdafestékkel nem tűrő szavakkal illette a bíróságot.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2016. október 12. 17:49
Rákérdezhetek? Bencsik "békemenet" András?
na még ez is
2016. október 12. 17:49
Bocs, ez lányának ment a nyugdíjas munkásőrre
na még ez is
2016. október 12. 17:49
*kánya
Zsolt75
2016. április 17. 21:55
"nem volt ok arra, hogy ezer éve ne engedjenek be Európába." Pozsonyi csata rémlik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!