NVI-ügy: nem tudták megbuktatni a herceghalmi polgármestert

2016. március 03. 20:25

Nem mondott le polgármesteri tisztségéről a Herceghalmot vezető Erdősi László, akinek a felesége a múlt héten tucatnyi kopasz által segítve adott be népszavazási kezdeményezést a vasárnapi zárva tartásról. A polgármester akkor is megbukik, ha a képviselő-testület feloszlatja magát, ehhez azonban nem volt meg a többség. Az egyik fideszes képviselő a feloszlatásra voksolt.

2016. március 03. 20:25

Nem mondott le Erdősi László herceghalmi polgármester, és a képviselő-testületnek sem sikerült megbuktatnia a csütörtöki ülésen – írja a vs.hu.

A képviselő-testület több tagja szerint rossz fényt vet a településre, hogy a polgármester felesége a múlt héten botrányos körülmények között adott be népszavazási kezdeményezést a vasárnapi zárva tartásról. Ha a polgármester nem hajlandó lemondani, a képviselő-testület feloszlathatja magát, ezzel is megszűnik a polgármester megbízatása.

Azonban a hétfős testületben csak hárman szavaztak a feloszlatás mellett – köztük a fideszes Szendrei Bence is, aki a szavazás után csalódottságát fejezte ki. A testületben egyébként rajta kívül három fideszes képviselő van. Szendrei a portál kérdésére azt mondta: náluk nem működik a pártfegyelem.

Az ülésen a polgármester nem volt hajlandó felesége akciójáról nyilatkozni, csak az általa kiadott korábbi közleményre hivatkozott. Annyit mondott, hogy a felesége szerinte jó ügyet szolgál.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2016. március 03. 22:33
A libsibolsik csak egymást tudják megbuktatni.
aprosolyom
2016. március 03. 22:09
Véleményem szerint a kicsinyesség és az alkamazkodás nehézsége mutatkozik meg ebben a kérdésben, hogy a magyarok mekkora feneket tudnak keríteni a vasárnapi kisbolti nyitvatartásból. Hoszen fél napot kell kibírni bolt nélkül. Mert hogy a kis boltok vasárnap délig nyitva lehetnek. Én csak nevetek a sötétségen. Ha már vége a mónika show-nak. Megcsináljuk a hétköznapokban TV közreműködés nélkül.
Peter8811
2016. március 03. 22:03
Kurva érdekes, Pukli nem tehet a családjáról viszont a balfasz testület a felesége miatt le akarja mondatni a polgi majsztrót.
Energetikus
2016. március 03. 20:55
nem kell megbuktatni - a feleség majd elintézi a népszavazáshoz szükséges aláírásokkal ... - az összes fideszes kopasz meg szölö-bányász, földbirtokos, trafikos, tao-s, gázszerelö stadionos, kisvasutas, tompikás, ... ki a fene tudná mindet ide írni, de biztos aláírnak ... - utánna meg kabátot váltanak, mint eddig is mindegyik !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!