MSZP: Kicsavarták Lázár János kezéből a Postát

2016. július 31. 15:42

Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese részletes tájékoztatást adott arról, szerinte hogyan blokkolta az állami döntéshozási mechanizmusokat Spéder Zoltán a Postán kereszült.

2016. július 31. 15:42

Az MSZP frakcióvezető-helyettese, Szakács László  budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott vasárnap: kicsavarták Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kezéből a Magyar Postát, amelyben Spéder Zoltán FHB-vezér hatalmával képes volt „blokkolni az állami döntéshozatali mechanizmusokat”. Majd hozzátette: Kormányzati döntések segítették, hogy Spéder Zoltán „adja az igazgatótanács, a felügyelőbizottság tagjainak felét”.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. augusztus 01. 10:18
MIT blokkolt Spéder a Postàn keresztül??
altona
2016. augusztus 01. 08:16
Van abban valami nyugtalanító, ha a maszop aggódik miattam. Aggódom. Ez a barom bolsevik miből gondolja, hogyha magyar szavakat tesz egymás mellé, akkor abból értelmes mondatok jönnek össze?
Mich
2016. július 31. 22:18
Olyan cuki, amikor ballikos seggfejek állítólagos fideszes belharcokat elemeznek és sajnálnak egy-egy fideszes vezetőt...
cutcopy
2016. július 31. 21:13
Most akkor örülnek vagy megbotránkoztak ezek az idióták..? )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!