Az NVB-nek rendben van, hogy megszüntették a nyomozást a kopaszügyben

2016. augusztus 26. 18:53

A Nemzeti Választási Bizottság úgy döntött: nem tesznek panaszt amiatt, hogy megszüntették a nyomozást a Nemzeti Választási Irodánál február 23-án történtek miatt.

2016. augusztus 26. 18:53

Nem tesz panaszt a Nemzeti Választási Iroda épületében február 23-án történtek után indult nyomozás megszüntetése miatt a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) – döntött a testület pénteki ülésén. Az NVB 4 igen és 3 nem szavazattal döntött. 

A vitában Fábián Adrián, az Országgyűlés által választott tag, valamint Borbély Andrea, a Jobbik és Bodolai László, az LMP delegáltja érvelt a panasz mellett, arra hivatkozva, hogy az ügyben az egyetlen mérlegelendő szempont, hogy „a kopasz csoport” tevékenysége megvalósította-e a bűncselekményt, és nem kell figyelembe venni, hogy Nyakó István be tudta-e adni a kezdeményezését, vagy hogy bűnpártolással vádolta meg a bizottságot. 

Patyi András, a bizottság elnöke, Tóta Áronné, Rádi Péter választott tagok, valamint Sárhegyi Zoltán, a Fidesz delegáltja amellett érvelt, hogy bár ami történt, a választási eljárás alapelveibe ütközik, és mint ilyen, elítélendő, de attól még nem bűncselekmény. Arra is hivatkoztak: egy panasszal azt ismernék el, hogy a rendőrség nem jól döntött, amikor megszüntette a bizottsággal szemben a hivatali visszaélés és bűnpártolás miatti nyomozást.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. augusztus 27. 22:18
Egységes megítélések.... A Kopaszi gátügyében NEM történt bűncselekmény--Balról Hozsanna! Az NVB a kopaszok ügyében NEM történt bűncselkemény--Jobbról hozsanna! A Kopaszi-gát ügye körül volt bástyázva papírokkal. Olyan aláírásokkal amelyek láttán a bona vacca tejel. A kopaszok máskor parókát hordjanak, mert mi van ha talpig becsületes ember hord ilyen frizurát? Nem minden kopasz gonosz...és nem minden gonosz kopasz. Bár vannak akik szó nélkül lelőnék , mert kopasz volt- hát még ha ismerte volna a nemi identitását....
gudmen
2016. augusztus 27. 11:54
jogállamnak coki...
noMores
2016. augusztus 27. 09:50
A denokracia vege. A stupid agyhalottak tapsikolnak. Aztan majd ellenzekben sipolnak. De akkor mar keso, pontagyukkal nem tudjak felfogni, milyen melyre zullesztette az orszagot az mszp-fidesz ciklus.
balbako_
2016. augusztus 27. 07:34
Megnézték a videót és látták a világon senki és semmi nem gátolta a mamlasz Nyakót, hogy a nagy dérrel-durral beharangozott akcióját végrehajtsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!