Magyar Suzuki: Megállapodásközelben a bértárgyalások

2019. február 20. 16:21

Négyből két pontban már megállapodtak a felek.

2019. február 20. 16:21

A vállalat az MTI-hez eljutatott közleményében jelzi, a cég és a munkavállalókat képviselő Üzemi Tanács közötti, tavaly december óta tartó tárgyalások fordulóponthoz értek, ami azt is jelenti, hogy akár már februárban megállapodjanak, hiszen – fogalmaz a közlemény – a tárgyalófelek az eredetileg megtárgyalni kívánt négy javaslatból már több pontban egyezségre jutottak.

Ezek a közlemény ismertetése szerint: az éves bónusz, valamint a béren kívüli juttatások megemelt összege. Hozzáteszik: „a 2019. évi béremelésekre vonatkozóan még folynak az egyeztetések”, az emelkedés mértékéről szóló végleges megállapodás február végével bezárólag – azaz napokon belül – várhatóan megszületik.

(MTI OTS)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. február 20. 21:56
Folytogat a valóság!........
skorpio
2019. február 20. 17:06
Gyurcsány vállalataihoz lehet menni !
Negue
2019. február 20. 17:01
Ugye milyen gyorsan megoldódnak a problémák, ha Kunhalmiék kézbe veszik az ügyeket? :)))
formaegy
2019. február 20. 16:34
Ballibesek közleménye.: Visszajövünk.)))))))))))))))))))) Ja, vagy mégsem? A patkányok új helyszínt keresnek, ahová be akarják fészkelni magukat. Majd megjelennek egy "kis beszélgetésre" hátizsákokkal felszerelkezve.))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!