Orbán Viktor válasza: A magyar kormányt az igazságügyi miniszter képviseli

2020. május 12. 20:01

Levélben válaszolt Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlament elnökének, David Maria Sassolinak, aki csütörtökre meghívta a kormányfőt a testület Magyarországgal kapcsolatban zajló plenáris vitájára - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedd este.

2020. május 12. 20:01

Orbán Viktor kifejtette, jelenleg minden erejét és energiáját a járvány elleni védekezés köti le, így a magyar kormány képviseletében Varga Judit igazságügyért és európai uniós ügyekért felelős miniszter tud részt venni a vitában. A miniszterelnök arra is felhívta az EP-elnök figyelmét, hogy az Európai Tanács soros elnöksége képviseletében egy államtitkár lesz jelen – tette hozzá Havasi Bertalan.

Mindezek alapján Orbán Viktor levelében arra kérte az Európai Parlament elnökét, hogy biztosítsa a felszólalási lehetőséget Varga Judit miniszternek.

(MTI)

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2020. május 13. 09:28
A román szószóló (ombudsman): A Nép Ügyvédje: "A készenléti állapot törvény egy csomó jogot korlátoz. Nincs definiálva az időkorlátja." Eddig "szükségállapot" volt, 15-től "készenléti állapot". Eddig is az oláh kormány és az elnök, rendeleti úton, időkorlát nélkül döntött, ezután is. Nos, a szervilis, kifelé globalista, befelé ultrasoviniszta oláhokat szereti az EU-libsi "mainstream". Persze, ott 20.000 fertőzött van..., nem szólva a német, spanyol stb, ültetvényeken güriző oláh rabszolgákról. ez egy szép porté, olyan, mint egy dékás nőszerűség: https://www.antena3.ro/actualitate/renate-weber-avocatul-poporului-lege-stare-alerta-570324.html
Zsolt75
2020. május 12. 23:43
Tökéletes.
piscsik
2020. május 12. 22:57
Mintha a bolondok hazaban lennék
Harangláb
2020. május 12. 22:36
Rintintin visszamászott az anyja ...csájába. X
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!