Megélni a hitet – Keresztény gólyatábort rendeznek

2020. július 14. 22:01

A HEGY elnevezésű gólyatábor a keresztény értékrendű fiatalokat fogja össze a különböző egyetemekről.

2020. július 14. 22:01
null

Sokéves hagyománya van a HEGY Keresztény Gólyatábornak, amelyet idén Bodajkon tartanak augusztus 6. és 10. között. A szervezők célja az egyetemre frissen felvett, keresztény szellemiségű hallgatók összefogása. Ahogy Zsebényi Bence lapunknak elmondta: 
Mulatozzunk önfeledten, élvezzük az életet, és mindeközben Istent is engedjük be szívünkbe. A gimnáziumból kikerülve, az érettségijüket frissen lobogtatva indul neki a nagybetűs életnek a sok fiatal. Bár egy időszak számukra lezárult, és a barátok közül is sokan más és más hivatást, egyetemet választanak, de valami biztosan összeköti majd őket továbbra is: az együtt átélt sok élmény és a hit.

S hogy mi vár a jelentkezőkre? „A tábor sokszínű programlehetőséget kínál: borkóstolás, sportversenyek és egy izgalmakkal teli esti bál. Ezeken túlmenően a közösségformálás is fontos szerepet játszik már a kezdetek kezdetén, hisz a gólyák kiscsoportokba rendeződve ismerhetik meg egymást, illetve számos izgalmas előadás is vár rájuk.” 

Ahogy a szervezők üzenik: „Ne feledd: az egyetem mellett is lehetsz vallásos, nem vagy egyedül a hittel!”

További információk a tábor honlapján érhetőek el.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. július 16. 09:30
Pandémia?!
Bástyaelvtárs
2020. július 15. 08:57
hogy ez milyen kurva unalmas lehet.... se pia, se szex, se pikáns népi játékok... pont a lényeg, az élet sója hiányzik belőle
Knerten
2020. július 14. 22:30
Zsííííír. Hiánypótló. Nem muszáj, hogy a gólyatábor arról szóljon, hogy a felsőbbéves fiúk (illetve ilyen-olyan jogcímen - pl. fotósként - ott tartózkodó idősebb férfiak) leitatják és szexuálisan zaklatják a 18-19 éves lányokat.
nimfak
2020. július 14. 22:29
Jo kezdemenyezes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!