Itt ellenőrizheti, hogy nyilvántartják-e önt oltandóként

2021. március 25. 18:17

A regisztráltnak ehhez elég megadnia a TAJ-számát és a születési dátumát, amelynek elküldése után a képernyőn egy IGEN vagy NEM üzenetet fog látni.

2021. március 25. 18:17
null

Azok a regisztráltak, akik még oltásra várnak, leellenőrizhetik, hogy regisztrációjuk milyen státuszban van, írja a koronavirus.gov.hu. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő ugyanis egy internetes felületet nyitott erre a célra. A vakcinaregisztráció itt érhető el:

https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/

Ezen az oldalon a regisztrált, de még nem beoltott személynek lehetősége nyílik lekérdezni, hogy a vakcinainfo.gov.hu oldalon történt online regisztrációja vagy a Magyar Államkincstárhoz visszaküldött papír alapú jelentkezésének feldolgozása milyen státuszban van. A regisztráltnak ehhez elég megadnia a TAJ-számát és a születési dátumát, amelynek elküldése után a képernyőn egy IGEN vagy NEM üzenetet fog látni.

IGEN: Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilvántartják mint oltandó személyt.

NEM: Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja még nem érkezett meg a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz. Ennek oka lehet hibásan vagy hiányosan elküldött regisztráció is, amely nem tette lehetővé az azonosítást. Ez esetben sem késett le a regisztrációról, azt meg lehet ismételni a pontos adatok megadásával.

Fotó: MTI

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. március 26. 11:43
Szeniliseknek hasznos.
sötétben bujkáló ellenforradalmár
2021. március 26. 10:03
Zseniális! A dátumnál angol formátumot és rövidítéseket alkalmaztak, Marika néniek biztosan komfortos lesz Barcikáról. Talán még annyi, hogy ráhívtam 3X, az első két eredmény stimmelt (Igen, regisztráltam) a harmadik már nem (NEM, nem regisztráltam) Újabb csúcsteljesítmény, köszönjük!
még fokozza
2021. március 26. 09:00
Elromlott a rendszert ellenőrző rendszer, mert nagyok voltak bele az adatbázisok.
annamanna
2021. március 26. 04:28
Sok kérdésem lenne, most csak egy. A regisztráció után küldenek levelet erről a címről: "Kormányzati Tájékoztatási Központ" A kérdésem a következő: miért van a levélhez, a feladó neve mellett mellékelve Viorica Dancila volt román miniszterelnöknő ezen fotója: https://twitter.com/VDancila_PM/photo A magam részéről ezt egyáltalán nem találom viccesnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!