Berki Krisztián: Amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy

2021. július 17. 11:55

Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével – mondta az Indexnek Berki Krisztián.

2021. július 17. 11:55
null

Pénteken fellebbezést nyújtott be Berki Krisztián ügyvédje a Fradi volt elnökének büntetőfékes ügyében született elsőfokú ítélet ellen. Az ügyész súlyosbítást kér, 2 év 6 hónap börtönt kér a közszereplőre. A vád közúti veszélyeztetés és rongálás volt, a bíróság pedig első fokon bűnösnek találta a celebet, és két év szabadságvesztésre ítélték, amelyet négy évre felfüggesztettek, valamint pénzbírságot szabtak ki rá. 

Berki Krisztián az Indexnek pénteken kommentálta az ítéletet. 

„Tekintettel arra, hogy az ügyészség fellebbezést jelentett be a tárgyaláson, a másodfokú eljárás elkerülhetetlen. A pénteki napon a védőm benyújtotta a fellebbezést a felmentésem iránt” – mondta az ismert televíziós személyiség, aki szerint egy nem jogerős ítéletről véleményt formálni meggondolatlanság lenne részéről. Curtis sorait idézve hozzátette, hogy „amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy”.

A művész mellett áll felesége a bajban

„A feleségem anyaoroszlánként védelmez minket. Mivel ő ott ült mellettem a baleset időpontjában, és ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy

szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben. A feleségem bízik az igazságszolgáltatásban,

másodfokon ugyanis három bíró dönt majd az életemről. Bízik abban, hogy másodfokon felmentenek, és végre megértik az emberek, hogy az ő férje a média fenegyereke, nem az „utca” fenegyereke” – mondta Karácsony Gergely és Tarlós István korábbi választási riválisa, akinek felesége éppen közös gyermekükkel várandós. Berki Renáta az Indexnek hozzátette, hogy szerinte „másodfokon minden bizonnyal felmentik a férjét, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel”

Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével” – vélekedett Berki Krisztián.

Berki Krisztián 2018. március 17-én Budapest III. kerületében nagy sebességgel előzött meg egy menetrend szerint haladó buszt, majd hirtelen lefékezett, amikor visszasorolt az autóbusz sávjába. Ennek hatására a két jármű összeütközött, a balesetről videófelvétel is készült.  

.  

Nyitókép: Facebook 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. július 19. 10:23
Nagyon remélem, hogy letöltendő börtön lesz a vége, de Berki szerintem a másodfokú bírót is megveszi kilóra !
Pista6
2021. július 18. 14:45
Azt írják a cikkben hogy "művész" . Ez ember minek a művész lenne?
KBA98
2021. július 18. 10:29
Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével” Ezek szerint az ítélet majd attól függ, hogy a bíró melyik filmet nézi? Az ügyész szedje össze magát, mert ezek szerint Berki a toppon van! Persze a film az film az élet pedig maga a valóság! - gondolom!
iIonah
2021. július 17. 23:53
Ez az unszimpatikus féreg hogy lehetett a Fradi elnöke?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!