Újra életre kelt a Facebook, a Messenger és társaik

2021. október 05. 06:28

Zuckerbergék sajnálják a leállás okozta kényelmetlenséget.

2021. október 05. 06:28
null

A Facebook, WhatsApp és az Instagram hétfő délután leállt, és csak hat órányi leállás után kelt újra életre, magyar idő szerint éjfél körül.

Santos Janardhan, a Facebook infrastruktúráért felelős alelnöke közleményben közölte: sajnálják a leállás miatti kényelmetlenséget. Kifejtette: az adatközpontjaik közötti forgalmat koordináló gerinc routerek konfigurációs változtatásai miatt szakadozni kezdett a kommunikáció, és a forgalom elakadása miatt az adatközpontok kommunikálása is leállt, ami a szolgáltatások leállásával járt.

Janardhan szerint nincs bizonyíték arra, hogy a felhasználó adatok sérültek volna a leállás során.

A leállás fejleményeiről itt írtunk részletesebben.

Nyitókép: Lionel Bonaventure / AFP

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. október 05. 13:22
Mellesleg nem értem, hogy lehet hibáztatni egy weblapot az ott megjelenő dolgokért? Amit emberek generálnak, írnak???? SOHA nem a Facebook vagy az Instagram a hibás, hanem azok akik használják, meg működtetik, azok a hülyék!!!!!!!!!!!
Ronee
2021. október 05. 11:14
Hurrrá...megmenekült a bolygó...yesss...mondjuk ha lecsapnák a netet 1 hétre akkor lenne a világ vége, ami elég ijesztő, hogy ennyire függ az emberiség nagyobb része az internettől....
zakar zoltán béla
2021. október 05. 10:13
a lókaki
Vakfolt
2021. október 05. 09:39
"forgalmat koordináló gerinc routerek konfigurációs változtatásai" Ezt a hülyeséget beveszi valaki? Ugyan mi a faszért konfigurálnál át működő routereket??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!