Horvát EP-képviselő: Az Európai Unió az USA 51. állama lett

2022. június 10. 20:08

Mislav Kolakušić szerint az EU polgárai szenvedték el a legtöbb kárt az Oroszországgal szemben bevezetett szankciók miatt.

2022. június 10. 20:08
null

Mislav Kolakušić horvát képviselő az Európai Parlament plenáris ülésén szólalt fel, ahol bírálta az Unió vezetését. 

„Ma az Európai Unió kül-, biztonság- és védelempolitikája egyetlen mondattal jellemezhető:

– mondta a horvát EP-képviselő.

Majd hozzátette: „A helyzet az, hogy az EU polgárai szenvedték el a legtöbb kárt az Oroszországgal szemben bevezetett szankciók miatt. Az üzemanyagárak rendszeresen emelkednek, Németországban olaj- és liszthiány van, az infláció pedig vágtat”

 

 

 

Nyitókép: Martin Bertrand / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. június 11. 17:50
békét
Daily
2022. június 11. 11:16
Csak remélni lehet hogy az USA nem azt a típusú gyarmatot akarja létrehozni az EU-ban amit kínában nem sikerült megvalósítaniuk.
Dunhill67
2022. június 11. 08:32
na,megy a hetes cikkely a horvátokra is :)....ilyet állítani:-O....igazat szólni az "Európaházban" :-D....HUXIT
formaegy
2022. június 11. 07:57
Na végre!!!!!!!!!!!!!!! Kezdetnek ez is elég, és remélem hamarosan lesz olyan is aki követelni fogja az EU, EB vezetők felelősségre vonását!!!!!!!!!!! Az Európagyilkosoknak felelni kell ezért az aljasságért amit Európa ellen, az európai emberek ellen stb. elkövettek a világ legaljasabb gyilkosa, az USA érdeke miatt!!!!!!!!!!!!!!! Az országoknak saját kezükbe kell venni az irányítást az országuk megmentésére! Magasról leszarni a szankciókat amit a gyilkos EU, EB vezetők (jól lefizetve, mint a vakcináknál) mind a gyilkos USA érdekeiért csinálták! Követelni kell az EU, EB vezetők felelősségre vonását! Itthon pedig itt az ideje minden hazaáruló rohadt férget bíróság elé állítani! Azonnali eljárást indítani aki az ukrán puccosseggűvel, és a büdös nagykövet kurvájával M.o. ellen uszít!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!