Három verseny erejéig szivárványos logókkal fog versenyezni a Forma 1-ben a Mercedes

2022. június 10. 16:59

Megérkezett a Pride-hónap.

2022. június 10. 16:59
null

A Mercedes ikonikus három ágú csillaga szivárványos mintázatban fog „pompázni” a W13-ak első szárnyán. A brackley-i istálló 

a Pride-hónap alkalmából szánta el magát ezen törekvésük mellett.

A szivárványos Mercedes logó pedig nem csak ott, hanem például Lewis Hamilton és George Russell sisakjain is rajta lesznek. A brackley-i istálló ezen akciója a soron következő három futam erejéig (Azerbajdzsán, Kanada, Nagy-Britannia) fog tartani.

A hétszeres világbajnok a tavalyi szezonban például a közel-keleti versenyek során (Katar, Szaúd-Arábia, Abu Dhabi) egy szivárvány mintás sisakban versenyzett, ezzel is támogatva az LMBTQ közösségeket szerte a világon.

 

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. június 11. 20:21
Sajnálni lehet ezeket a szerencsétleneket. A nemi elferdülés nem értem hogyan tud értelmi és ilyen agyi elferdülést hozni ezeknél az embereknél. Akár homo és akár hetero egyéneknél, ez katasztrófa.
néhai Ch.Pilot
2022. június 11. 19:16
Érdekes lesz látni a szivárványos csapat megalázását a pályán! Vagy éppen ezzel akarják elérni, hogy a RedBull meg a Ferrari ne merje megelőzni a Mercit, mert akkor homofóbia vádját veszik magukra? :-D Buzi Mercedes! Deutschland = Schwulland!
A közösség tagjaként
2022. június 11. 09:22
Szegény hitler most forog a sírjában, ő is járt mercédesszel anno és most egy buzi nigger meggyalázza a kedvenc autó márkáját.
LancelotDuLac
2022. június 11. 04:59
Ha már vezetni nem tud, legalább ezzel tűnjön ki a "mazsola" xDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!