A LIBE végezzen valódi kutatást Magyarországon!

2022. július 13. 17:26

Magyarországon a zsidóság jogai garantálva vannak, Orbán Viktor személyesen védte meg a kóser vágást.

2022. július 13. 17:26
null
Magyar-Izraeli Média Center Egyesület

„A Magyar-Izraeli Média Center Egyesület (MIMC) felháborítónak és hazugnak tartja ezt az állásfoglalást, annak tükrében, hogy nemrég Görögország legfelsőbb bírósága úgy döntött, hogy nem engedélyezi a kóser vágást, mely döntést a Jerusalem Post izraeli lap a zsidó közösség elleni támadásként értékelt, korábban az EU legfelsőbb bírósága helybenhagyta a Belgium egyes régióiban elrendelt tilalmat, amely megtiltotta, hogy az állatokat előzetesen elkábítás nélkül vágják le, mely szintúgy lehetetlenné teszi a kóser vágást, és csak a tavalyi év során 2700 antiszemita incidens történt Németországban, illetve Hollandiában és az Egyesült Királyságban is korábban nem látott szintet értek el az antiszemita atrocitások.

Magyarországon eközben a zsidóság biztonsága garantálva van, Orbán Viktor miniszterelnök pedig még 2021 januárjában védelmébe vette a kóser vágást levelében, melyet Jichák Herzognak, a Zsidó Ügynökség elnökének küldött Jeruzsálembe.”

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. július 14. 11:23
-ha tudhatnád azt, amit én tudok, menten belátnád, hogy mennyire visszafogottan vontam kritika alá Orbán Viktort! Orbán Viktor szert tett egy ideális cionista zsidó ellenséges ellenzékre, kikre normális magyar ember nem szavazhat! De ez nem jelentheti azt, hogy mint a zsidókat, Orbán Viktort sem érheti kritika! -igyekszem nem lovat adni, az ellenséges cionista ellenzék feneke alá.., de egyre fogyó türelemmel...
Gyzoltan
2022. július 14. 07:28
"Orbán Viktor miniszterelnök pedig még 2021 januárjában védelmébe vette a kóser vágást levelében," Orbán Viktor mindig is a magyarság fölé helyezte a zsidóságot! Ez vitathatatlan! Vitatni azt lehet, kell, hogy miért?! -persze, lehet a fejeket a homokba dugni.., félrenézni, átesni a tényeken, de az akkor sem létezik...
pipa89
2022. július 13. 22:55
Ne végezzen a LIBE semmit! 1. Az EP-ét fel kell oszlatni. 2. Vizsgálódjanak a nemzetállamok delegált szakemberei és garantáltan lobbimentes civilek, valamint egyetemi kutatók. 3. Módszertant kell mindenre kidolgozni, hogy le lehessen halkítani az ideológiai indíttatású boszorkányüldözéseket!
Claudius1
2022. július 13. 21:40
Az antiszemita és a zsidó fideszjobbágyok harca folyik itt kérem szépen. Egy néppártban megférnek egymás mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!