Magyar György „birkázott” egyet az ATV-ben (videó)

2022. július 14. 16:14

A baloldalhoz kötődő ügyvéd a katatörvény módosítása elleni tüntetések kapcsán hozakodott elő ezzel a jelzővel.

2022. július 14. 16:14
null

Az ATV a Nap híre című műsorában is központi téma volt szerdán, hogy már kedden tüntetést szerveztek a Kossuth térre azok a civilek, akik ellenzik a katatörvény módosítását.

Lampé Ágnes vendégei Magyar György ügyvéd, Nagy Attila Tibor politológus és Trencséni Dávid , a 168 Óra hírigazgatója voltak.

Magyar György a tüntetés kapcsán elmondta, hogy

Majd azzal folytatta, hogy „a szolidaritás hiánya nem fordulna elő Franciaországban vagy Lengyelországban. Ott kint lennének az utcán” – húzta alá.

A baloldalhoz kötődő ügyvéd ezt követően a magyar néplelket elemezte, mellyel kapcsolatban megjegyezte, hogy azt „az államhatalom jól ismeri”. Majd a „birka” jelzőt használta a választókra. Azonban a gondolatát nem tudta befejezni, mert Trencséni Dávid a szavába vágott.

Az említett részt a 16 perctől tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. július 15. 20:59
Gyuri bácsi emlékszel még Devecserre , ahol sikerdíjért akartál dolgozni ! Erkölcsi hulla vagy a szememben !
Vonyisz
2022. július 14. 23:55
Biztos jó a videó, szívesen meghallgatnám. Majd. Egyszer. Talán.
Kristály
2022. július 14. 21:57
Ezek a komcsilibsik miért szeretik ezt a tébolydát???
Steppenwolf
2022. július 14. 19:28
Tudja, hogy kell magukhoz csábítani az esetlegesen csalódott fideszes szavazókat. Oh, wait.. Azért ezekkel a tökkelütött bugrisokkal piszok szerencséje van Orbánnak, valljuk be, mert ha lenne egy hiteles, értelmesebb emberekből álló ellenzék, most nagyon szorulna a hurok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!