Kapaszkodjon meg: a Scooby-Doo Vilmája hivatalosan leszbikussá vált

2022. október 05. 14:38

Állítólag a rajzfilm rajongói ezt eddig is sejtették.

2022. október 05. 14:38
null

A halloweeni különkiadásban a Scooby-Doo-sorozat gárdája egy rövid jelentben mutatja be, hogy narancssárga garbót viselő szereplő, azaz Vilma Dinkley karaktere leszbikus.  A Trick or Treat Scooby-Doo! (Csokit vagy csalunk Scooby-Doo!) epizódot október 14-én mutatják be a Cartoon Networkön. Ennek egyik jelenetében Vilma Dinkley találkozik Coco Diablo divattervező karakterével, reakciója pedig félreérthetetlen.

Íme:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2022. október 05. 23:34
Ezeket a nagy LMBTQ-s retcon-ozokat egyszerűen agyon kéne csapni az utcán.
Swift Nimblefoot
2022. október 05. 23:10
És majd most panaszkodnak a leszbik hogy sztereotípia hogy a kövér, csúnya nők lesznek leszbikusok. Ezzel nem lehet nyerni, Hollywood - Go Woke, Go Broke. Mondjuk már a Mystery INCben is kvázi sejtették 10 éve (elég jó sorozat amúgy) hogy Velma leszbikus, amit mondjuk nem csodálok mert ott Shaggy barátnőjeként kezdte, és Shaggy kb képtelen volt eldönteni, ki a fontosabb, a barátnője vagy a kutyája... :D
yanoo
2022. október 05. 20:04
A Frédi Vilmája még nem buzult meg?
gacsat
2022. október 05. 17:38
Nem is: https://www.pornhub.com/video/search?search=scooby+doo+velma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!