Négy vármegyén át iszkolt a vezetéstől eltiltott busztolvaj a rendőrök elől, aztán egy árok megállította (VIDEÓ)

2023. január 21. 07:04

Jogosítványa természetesen nem volt, sőt, korábban úgy en bloc eltiltották a vezetéstől.

2023. január 21. 07:04
null

A jászberényi nyomozók őrizetbe vettek egy jászapáti férfit, aki az éjszaka során elkötött egy autóbuszt, majd 4 vármegyét megjárva egy árokba borulva ért véget az útja olvasható a Police.hu-n.

A rendőrségre 2023. január 19-én este érkezett bejelentés, miszerint Jászapáti területéről 20 óra körül eltulajdonítottak egy 40 millió forint értékű autóbuszt. Tekintettel arra, hogy a jármű GPS nyomkövetővel volt ellátva, annak útvonalát a rendőröknek hamar sikerült meghatározniuk. A jászsági rendőrök megkezdték a busz követését, mely több megyén keresztül zajlott.

A tolvaj ugyanis járt Pest, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar vármegyék területén is.

A sofőr a rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyva folytatta útját, míg Hajdú-Bihar vármegyében a 4-es számú főúton, Kaba és Püspökladány között áttért a menetirány szerinti baloldalra, majd az útárokba hajtott, ahol fának ütközött.

Az ismeretlen férfi kipattant a buszból és a szántóföld felé menekült futva, de a rendőrök utolérték és elfogták.

A 22 éves jászapáti férfit a nyomozók lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják, és őrizetbe vették. A terhelt jogosítvánnyal nem rendelkezik, és el is van tiltva a vezetéstől, ezért járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett miatt is felelnie kell – áll a rendőrség oldalán közzétett hírben.

 

(Nyitókép: képernyőfotó)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. január 21. 23:24
A nyelv általában egy tisztuláson, modernizáción, egyszerűsödésen szokott átmenni. Hacsak a politika közbe nem avatkozik, és pont az ellenkezőjére nem kényszeríti mesterségesen. Ebből lesznek az ilyen természetellenes és erőltetett förmedvények, mint a vármegye. Nem tudom, pl. HBM-ben hol van a vár, ezért inkább hívjuk őket homokvármegyéknek, hogy még hosszabb legyen. Tehát a cím helyesen: ℕé𝕘𝕪 𝕙𝕠𝕞𝕠𝕜𝕧á𝕣𝕞𝕖𝕘𝕪é𝕟 á𝕥 𝕚𝕤𝕫𝕜𝕠𝕝𝕥 𝕒 𝕧𝕖𝕫𝕖𝕥é𝕤𝕥ő𝕝 𝕖𝕝𝕥𝕚𝕝𝕥𝕠𝕥𝕥 𝕓𝕦𝕤𝕫𝕥𝕠𝕝𝕧𝕒𝕛 𝕒 𝕣𝕖𝕟𝕕ő𝕣ö𝕜 𝕖𝕝ő𝕝, 𝕒𝕫𝕥á𝕟 𝕖𝕘𝕪 á𝕣𝕠𝕜 𝕞𝕖𝕘á𝕝𝕝í𝕥𝕠𝕥𝕥𝕒
Pelso j.
2023. január 21. 12:41
Tehát 4 megyén át. Ha nem lett volna anno rend két hét alatt, 8 megyén át is tarthatott volna az üldözés.
bodosoldier
2023. január 21. 12:19
Elolvasva a kommenteket,szerintem valami új virus terjed. A libsi agyakat támadja csak.Ennyi hülyeséget összehordani már betegség.Ezek szerint minimum gépágyúval kellett volna lőni vagy személyautóval lelökni az útról.Nem az a baj,hogy ezek ilyen hülyék,de a vezetőik is.
corel gott
2023. január 21. 12:15
Vajon miért nem csodálkozom, hogy cigány az elkövető...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!