Erősödik a forint: olcsóbb lett az Eurojackpot

2023. február 14. 10:38

Húsz forinttal kerül kevesebbe a sorsjegy.

2023. február 14. 10:38
null

Februártól olcsóbb lesz az Eurojackpot sorsjegy, melynek alapjátéka húsz forinttal kerül kevesebbe. A játék árát az euró árfolyama szabályozza, mivel a forint az utóbbi hetekben erősödött, így olcsósodott a sorsjegy is. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint egy alapjáték ára hozzávetőlegesen két eurónak megfelelő összeg, forintban.

A vállalat tájékoztatása szerint az árat a Magyar Nemzeti Bank által megállapított árfolyam heti átlaga szerint határozzák meg egy úgynevezett sávos rendszerben. A társaság szerint ez biztosítja, hogy az árváltozás ne legyen gyakori. Tavaly októberben 880 forintba került az Eurojackpot alapjátéka. Amennyiben valakinek telitalálata van, a főnyeremény minimum bruttó tízmillió euró. 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szexi Cicababa 💅
2023. február 14. 16:14
A magyar ember utolsó és egyetlen reménye a nyomor ellen: az Eurojackpot sorsjegy. Esetleg szóba kerülhet még a kormányba bekerülés.
Nannyó
2023. február 14. 15:36
Most olvastam, decemberben nyert 32 milliárd forintot az Eurojacpot-on egy magyar. Mit lehet annyi pénzzel kezdeni?! :))))
Akitlosz
2023. február 14. 15:06
Bugyuta propaganda. Mennyibe került az eurólottó amikor bevezették? És mennyibe kerül ma? Pedig ugyanúgy 2 euró. Az állami cég szerencsejáték Rt. 420 forintra tartja az eurót. A Mandiner meg ezt ünnepeli. :-(
hlaci83
2023. február 14. 14:39
De így a nyeremény sem ér annyit forintban. Bár az összeg igen tekintélyes, havonta 1x rápróbálok. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!