Bakács Tibor: Azokkal az újságokkal pucolok ablakot, amikbe régebben írtam

2023. március 21. 08:09

Az egykori kritikus elmesélte, hogy éhezett, aztán felhívta két étterem, hogy segítsen nekik Michelin-csillagot szerezni.

2023. március 21. 08:09
null

Bakács Tibor interjút adott a Klubrádiónak, ahol többek között mesélt az újságíró múltjáról: „Anyám eltette az összes újságot, amibe cikket írtam. Tudod, mit csinálok most? Ha megyek ablakot pucolni, ma ezzel mosom az ablakot. Mert fantasztikus megélni azt, micsoda értéknek tekintettem az Élet és Irodalmat, a Magyar Narancsot és most egy felületet megtisztítok vele.”

Mint kiderült, jelenleg Budakeszin él, a fiaival hétvégenként találkozik. Szó esett arról, hogy érte őt egy misztikus élmény, ami az öngyilkossági gondolatain is túllendítette.

„Nagyon sokáig éltem evvel a gondolattal. Ez is egy fejlődés ív. Azt gondoltam, szabadságom van abban, hogy véget vessek ennek a szarnak, amiben vagyok. Most már eljutottam oda, bármilyen halált elfogadok, csak ne nekem kelljen. Minden nap gondolok a halálra. Nem várom, de készülök rá. (…) Rengeteg formában próbáltam elképzelni, hogy csináljam.

Nem akarok másnak rossz élményt. Ha felakasztom magam, az lassú halál. Végiggondoltam ezeket. Nem szeretek misztikus élményekről beszélni: amikor a második feleségem elhagyott, rettenetes állapotban voltam. Drog, alkohol, amit akarsz. Keresztényeknek elmondom, akik nem Tóth Gabik: feküdtem a földön, éreztem, hogy egy arca közel jön. És

– ecsetelte Bakács.

Bakács fél a demenciától, mondta el, ezért napi 2-3 órát sakkozik, mert az állítólag jó az agynak. Emesélet, hogy marihuánát sokat szívott, az alkoholizmussal komolyabb gondja azonban sosem volt: az egykori újságíró szerint ha hónapokig nem ihatna, akkor se történne semmi. A dohányzásról ugyanakkor nem tud leszokni, vallotta be.

„Most megkért két fine dining étterem, hogy segítsek nekik a marketingben. Vannak ilyen szakaszok:

A gerillamarketinghez elképesztően értek, bármikor átverem bármelyik médiát. Csak ez nehezebb, ez nemzetközi ügy” – fogalmazott.

Az interjúból az is kiderül, hogy betonoz és falat bont, ezért jó fizikai állapotban van, időseknek segít és szerinte nem tartozik senkihez sem politikailag, mivel Magyarországon szekértáborok vannak.

Nyitókép: YouTube

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loci__
2023. március 22. 16:31
Szalámi lopó, lopkodó szociálisan éhező bakátskám, meg mosolyogtató vagy, hogy azokkal az újságokkal pucolsz ablakot amikbe anno publikáltál, mi meg azokkal töröljük a seggünket, ha azok kellő képpen puhák.
Krupp Skya
2023. március 22. 10:23
Ha megetted volna odabent a Tescoban a téliszalámit, még most is azt néznék a biztonsági örök, hogy mitől sípolsz. Először az ezer holdakat loptátok el majd a 100 holdakat majd az 50 holdakat és így metetek lefelé aztán már csak a téliszalámi maradt ellopni, Maci sajttal.
Salamander
2023. március 22. 07:46
Atyaisten, mekkora büdös, önmagát sajnáló, képmutató egy geciláda ez a pasas. Ez a pezzo di merda még a Balatonnak se kellene - pedig Holle anyót simán benyelte...
amca
2023. március 22. 07:45
Nehéz a megélhetési bűnözők élete. Az összes ballib, moschlék irkász ,firkász,művész ,szinész ,politikus nehéz döglődés elé néz. alföldi robertától. mondjuk juszt Disznóig. sic.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!