Nem férsz be a poggyászodba? Itt a megoldás (VIDEÓ)

2023. április 02. 19:06

„Utazós life hack”.

2023. április 02. 19:06
null

A TikTokon kezdett terjedni egy videó, amiben a felvétel készítője egy „utazós life hacket” mutat be követőinek. A videó lényege abban áll, hogy ha nem férsz be a bőröndödbe, akkor cseréld ki a párnád betétjét, a helyére pedig pakold be azokat a ruhadarabokat, amiknek már nem volt helye a a kézipoggyászodban.

 

@markovszki_travel Ingyen poggyász bármelyik reptéren! Utazós life hack part 001 #Utazas #mutiholvagy #digitalisnomad #markovszkitravel#travelling #travel #travelmore #travelguide #travelgram #travelphotography #instatravel ♬ Wake Me Up - Avicii

A nyitókép illusztráció. Fotó: GIL COHEN-MAGEN / AFP

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ecceeecce
2023. április 11. 15:32
Ez egy fiatal gyerek basszus. Pedig már azt hittem, hogy a mi haszonleső, firnyákos, kibújós, de magas fizetésre vágyó posztkomonista generációnk egyszer kikopik, vagy felébred végre a nagy amerikai álomból! De nem. :(( A cionista zsidók mélyre ültették a magokat.
Palepoli
2023. április 03. 13:14
Tahó ötlet egy tahótól. A nem pofátlanok meg fizessék ezeket is.
21 gramm
2023. április 03. 12:59
Mi az hogy "ha nem férsz be a poggyászodba"? Ki a franc akar beleférni a poggyászába? Az ülésen utazom, nem az overhead compartmentben....
Teréz A Piréz
2023. április 02. 23:45
Tulajképp pofonegyszerű: mindig azt tanácsoltuk az utasoknak, ha kicsit túltolták a feladandó súlyát, hogy kössék rá a kézipogyóra: lógott azon dorkó cipőpertlin, törülköző, farmergatya körbetekerve, gyerekek nyunyókája, és még ezer kreatív dolog. Lényeg, hogy egy písz legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!