Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Május 6-án választ Nagy-Britannia

2010. április 06. 13:27

Gordon Brown brit miniszterelnök május 6-át jelölte meg a parlamenti választások napjának. Brown a munka folytatását, Cameron a változást ígéri a választóknak.

2010. április 06. 13:27
A kormányfő szerint Nagy-Britannia a felépülés útján jár, és felszólította a választókat, hogy ezt ne tegyék ki rizikónak. David Cameron, a Konzervatív Párt elnöke ezzel szemben azt hangsúlyozta, hogy a pártja friss startot ajánl a választóknak. Nick Clegg, a Liberális Demokraták elnöke szerint ők állnak az igazi változás napján.

Brown a Downing Street 10 előtt jelentette be a hírt, miután húsz percet tárgyalt Erzsébet királynővel a Buckingham palotában. A választásokra azután kerülhet sor, hogy a királynő feloszlatja a parlamentet. A munkáspárti kormányfő tiszta és előremutató felhatalmazást szeretne kapni a választóktól a munka folytatására.

A toryk elnöke viszont modern konzervatív alternatívát és reményt, optimizmust, változást kínál a briteknek. Cameron kritizálta a Munkáspárt 13 évig tartó nagy kormányzatát, mivel ehelyett a toryk nagy társadalmára lenne szükség. David Cameron szerint egy egész nemzedék legfontosabb választása lesz a mostani voksolás.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!