Ilyen egy valódi autós üldözés Moszkvában

2015. augusztus 03. 16:39

Oroszországban egy fiatal üzletembertől elrabolták a táskáját, benne több millió rubellel. Nem hagyta annyiban, akciófilmbe illő hajsza kezdődött a városon át.

2015. augusztus 03. 16:39

Egy fiatal orosz üzletembertől – miután készpénzt vett le a számlájáról – elrabolták a táskáját, benne több millió rubellel. A férfi azonban az autóval menekülő támadók után eredt, így a fedélzeti kamera által készített videó harmadik percétől látványos üldözés tanúi lehetünk. 

Bár a videó végén lemarad a menekülők mögött, az orosz témájú blogokon fellelhető információk alapján nem csak a kocsiból kidobott táskája lett meg, hanem a pénze is, a rendőrök pedig elfogták a gyanúsítottakat.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eisenberger Benjámin
2015. augusztus 04. 02:29
B@sszus, hogy lehet egy ekkora panelrengetegben élni? A mi két listavezetőnk, a kelenföldi és a békásmegyeri lepkefing ehhez képest! És sehol egy régi épület, ami megtörné ezt a szörnyű monotonságot. Abban viszont dícséret illeti őket, hogy valamennyi út mentén fasor van, a házakat is hézagosan helyezték ekl, hogy legyen hely a parkolók mellett zöldfelületnek is. Nem laknék egy ekkora monstrumban, az is tuti.
kulalak
2015. augusztus 03. 23:45
Biztos a moszkvai mentőknél dolgozik ...:)
cutcopy
2015. augusztus 03. 17:34
Hű de komoly, volt egy ilyen videojáték ahol bűnözők kocsiját kellett ugyanígy szétzúzással megállítani..
Akitlosz
2015. augusztus 03. 16:56
Ha Magyarországon történt volna az eset, akkor ezt a videót sem láthatnánk a személyiségi jogok védelme miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!