Trump önbizalma a botrány után is töretlen

2016. október 11. 08:58

Hatalmas tömegek várnak ránk, akár Ohióban, akár Floridában. Elképesztő dolgok várnak még ránk - mondta Donald Trump híveinek Pennsylvaniában. A republikánus elnökjelölt önbizalma a botránya után is töretlen.

2016. október 11. 08:58

A második amerikai elnökjelölti vita után Donald Trump Pennsylvania felé vette az irányt, ahol azt bizonygatta híveinek, hogy az ellenfele előretörését mutató adatok csak hamisak lehetnek.

A republikánus elnökjelölt önbizalma a nagy port kavart botránya után is töretlen: „Hatalmas tömegek várnak ránk, akár Ohióban, akár Floridában. Elképesztő dolgok várnak még ránk. Floridában legalább 25 ezer főre számítok. Nem kényszeríthetnek térdre bennünket! Az előrejelzések nem számítanak. Manipulált rendszerben élünk, barátaim, ez van” - mondta. 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bdi
2016. október 11. 10:51
Trump kb olyan mintha nálunk győzike indulna a választásokon.
Rideg Planeta
2016. október 11. 10:01
Hogy kínlódott a 444 tegnap is, hogy bizonyitsa, hogy a hazudozó luvnya nyerte a vitát...
red label
2016. október 11. 09:33
Donald the King!A ballibek elleni harc kemény, mindent megpróbál ez a zsidó háttérhatalom, kitartás Donald Trump!!!!
hartnesz
2016. október 11. 09:28
Bill Clintont sem tudták mocskolódással eltaposni. Szerintem most is csak annyit értek el mint annak idején a lemónikázott Clintonnál: akik utálják azok még jobban fogják utálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!