Országos razziát indít a német rendőrség

2018. április 18. 08:34

A szervezett bűnözés ellen készül fokozott fellépésre a német szövetségi rendőrség – közölte több igazgatóság a Twitteren.

2018. április 18. 08:34

Országos razziát indított szerdán a német szövetségi rendőrség a szervezett bűnözés ellen – közölte több igazgatóság a Twitteren. A razziázó rendőrök a szövetségi rendőrség létezése óta a legszélesebb intézkedési jogkört kapták meg most a feladat elvégzéséhez.

A Bild című lap értesülése szerint a rendőrség az embercsempészetre és szexrabszolgaságra koncentrál. A piros lámpás negyedekben több mint 60 bordélyházat, illetve magánlakást kutatnak át. Területileg Észak-Rajna-Vesztfáliára összpontosítanak.

A dpa hírügynökség a stuttgarti szövetségi rendőrségi igazgatóság szóvivőjétől úgy értesült, hogy főleg a szexrabszolgaként kézről kézre adott, hamis vízummal az országba hozott thaiföldi nők és transzneműek áruba bocsájtóit keresik, konkrétan 17 feltételezett főbűnöst. A frankfurti főügyészség által elrendel razziákban mintegy 1500 rendőr vesz részt.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2018. április 18. 12:57
Az az igazsag hogy ezt mar b....tjatok. PC nyelven: ez a hajo mar elment. Utanloves, post festam potcselekves.... 30 evet kestetek.
cerberus
2018. április 18. 11:15
Már találtak is két "kipást" Friss hír: https://www.rbb24.de/politik/beitrag/2018/04/antisemitischer-angriff-prenzlauer-berg-berlin.html Berlinben megtámadtak két kipát viselő férfit. Danke Frau Merkel. Willkommenskultur.
balbako_
2018. április 18. 09:47
Ez volna az erő? Akiket kiutasítanak röhögve leszarják, a német törvényekből paródiát csinálnak. Nulla! Amíg az NDK-s némbert valagba nem rúgják ott béke, nyugalom nem lesz.
hartnesz
2018. április 18. 09:05
NoGo zónák felszámolása nincs napirenden? Pedig nem lenne bonyolult... Bemegy néhány kikapós rendőrnő a zónába és amikor megtámadják őket zárt furgonból előugranak a kommandósok és kiadós verés után letartóztatják az elkövetőket. Ha a rendőrség nem csinálja meg akkor majd a megalakuló NémetGárda fogja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!