Walt Disney az FBI besúgója volt

2019. március 01. 09:42

Nem szerette a kommunistákat.

2019. március 01. 09:42

A Disney-rajzfilmstúdió alapítója az FBI ügynöke volt – írja az Index. A Szövetségi Nyomozó Irodával azért működött együtt harminc éven keresztül, hogy a kommunista-szimpatizánsokat közösen el tudják távolítani a rajzfilmgyárból.

A kilencvenes években March Eliot újságíró egy Disney-életrajzon dolgozott – amit a család egyébként nem engedélyezett – és kikérte az FBI Walt Disney-vel kapcsolatos aktáit.

Az iratokból kiderült, hogy az álomgyáros már a harmincas években jó ismeretséget ápolt az FBI híres igazgatójával, J. Edgar Hooverrel és szívesen segítette őt a Hollywoodot érintő kérdésekben, hogy eltávolíthassa a filmiparból a kommunistákat.

(Nyitókép: Index)

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paul
2019. március 02. 20:48
Ajánlom, a közepe fele van benne jó néhány info Walt Disney-rõl. Az igaz, hogy anti komcsi volt, de közben pedofil, luciferiánus és az MK Ultra elmekontrol kidolgozás is részben a nevéhez fûzõdik: http://churchofgod.hu/content.php?act=los-angeles-okkult-mekka
mcfarlane
2019. március 02. 08:23
Még egy kicsit nőtt a szememben. :)
Akitlosz
2019. március 01. 23:41
Meg tudom érteni.
Csomorkany
2019. március 01. 21:19
Szemét egy poszt. Egy fickó nem akart komcsikat a cégénél. Milyen igaza volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!