Szenteltvízzel a drogcsempészek ellen

2019. július 11. 11:59

Rendhagyó módszer mellett döntött egy kolumbiai püspök.

2019. július 11. 11:59

Katonai helikopterről fog fölébe szállni a kolumbiai püspök, hogy szentelt vízzel szórja meg Buenaventura városát – írja a Guardian. Monsignor Rubén Darío Jaramillo Montoya, a város püspöke ki akarja űzni onnan a gonoszt, ami szerinte megszállta a települést. A püspök az után döntött az ördögűzés mellett, miután egy 10 éves kislányt megkínoztak és megöltek.

„Ki kell kergetnünk a gonoszt Buenaventurából, hogy megpróbáljuk visszaállítani a nyugalmat és békét amit a városunk elveszített a sok bűnözés, a korrupció, a sok gonoszság és a drogcsempészet miatt” – nyilatkozta a püspök a helyi rádiónak. A szenteltvizes permetet koncentráltabban szórnák a kikötőre, hiszen az a drogcsempészet központja. Montoya reméli hogy ezzel, és Isten áldásával sikerül megszabadulni a démonoktól, akik bűnbe viszik az embereket. A hadsereg a püspök rendelkezésére bocsát egy helikoptert a művelethez.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2019. július 13. 16:56
A hír másik felét bizonyára ellhallgatják: a helikoptert a Szodoma és a Gonorra nevű nehézbombázó követi néhány tonna Gábriel gyártmányú napalmmal. Ez ugyanis megsokszorozza a szenteltvíz hatását.
Libraman
2019. július 12. 07:50
Zsótikám, ez mekkora agyalágyultság! Ne írj, ha nincs miről!
Csomorkany
2019. július 11. 18:19
Hát, egyfajta prófétai jel. Részemről hajrá. Azért jobban örülnék, ha magyar püspök nem csinálná...
mokány
2019. július 11. 17:56
Mindenszentek segítsetek! De ne olyan nagyon! A drog csempészet és kereskedelem nélkül a dollár megrendülne! Ott tartunk, hogy amióta nincs fedezete a dollárnak, azóta csak az a rossz fiú , aki nem dollárban számol el. Például Szaddam Iraqja Euróban kezdte elszámolni az olajat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!