Ügyvédje szerint Maradona örökösei életük végéig élhetnek munka nélkül

2021. január 06. 16:37

A néhai sztárjátékos öt gyermeket ismert el a magáénak, de további hatan állítják, hogy nekik is Maradona az apjuk.

2021. január 06. 16:37
null

A november 25-én elhunyt Diego Maradona örökösei életük végéig élhetnek munka nélkül a legendás futballista ügyvédje szerint. A meg nem határozott összegű hagyatékból a dubaji, svájci és mexikói számlákhoz egy kilencven napot meg nem haladó eljárás után férhetnek hozzá az argentin sztár öröklésre jogosult gyermekei.

A néhai sztárjátékos öt gyermeket ismert el a magáénak, de további hatan állítják, hogy nekik is Maradona az apjuk, ez jóval kiterjedtebbé teszi az örökösödési eljárást. Az ügyvéd szerint az öt örökös mindegyike akkora összeghez jut, hogy életük végéig munka nélkül meglehetnek belőle.

Az illetékes argentin bíróság döntése nyomán pedig nem hamvaszthatták el Maradonát, mivel a holttestét „meg kell őrizni” arra az esetre, ha DNS-re lesz szükség a világbajnok argentin labdarúgó apasági ügyeiben.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2021. január 06. 23:49
en is, felteve hogy meg hetvegen feldobom a talpam
Kanóc
2021. január 06. 18:08
Ehhez nem szükséges Maradona örökösének lenni, elég, ha valakit Ahmed Mohamednek hívnak és január 1-én született. :-)
fogd a pénzt és kuss
2021. január 06. 17:24
ki gondolta volna?
afium
2021. január 06. 16:54
"Maradona örökösei életük végéig élhetnek munka nélkül" És ez jó nekik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!