Békét és nyugalmat akart: börtönbe ment a lakótársak elől

2021. február 18. 21:27

Feladta magát egy körözött brit férfi, mert úgy látta, hogy még a börtönben is jobb, mint azokkal az emberekkel, akikkel együtt lakott.

2021. február 18. 21:27
null

A férfit azért keresték, mert megszegte a pródaidőre bocsátás feltételeit, és így a próbára bocsátás automatikusan szabadságvesztéssé alakult át. A meg nem nevezett férfi a dél-angliai Burgess Hillben adta fel magát szerdán délután. Azt mondta, inkább visszamegy a börtönbe, mint hogy tovább együtt legyen azokkal az emberrel, akikkel közös lakásban lakott.

 

 

„Békét és nyugalmat akart” – közölte a Twitteren Darren Taylor, a West Sussex megyei rendőrség szóvivője. Azt nem tudni, hogy kikkel élt együtt a férfi, aki még a börtönt is jobbnak találta a lakótársainál.

 

 

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2021. február 19. 12:41
A börtön-a maga 24/7 zajártalmával-mindent nyújt, csak nyugalmat nem. Börtönben élők panaszkodtak erről: ami ott a legelviselhetetlenebb-az állandóan jelen lévő zaj.
Peppa
2021. február 19. 09:22
Biztosan fehér angol focihuligánok voltak. Vagy mégsem?
villogókékfog
2021. február 19. 09:19
Hadházy szomszédja is inkább meghalt...
péterx
2021. február 19. 06:53
Ilyen a pánik-reakció: csak el innen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!