Házi őrizetbe került Raman Prataszevics

2021. június 25. 16:34

A férfi és barátnője Minszkben, két külön lakásban vannak. 

2021. június 25. 16:34
null

Raman Prataszevicset és a korábban vele együtt őrizetbe vett orosz állampolgárságú barátnőjét, Szofia Szapegát házi őrizetbe szállították, számol be az Euronews a BBC orosz nyelvű adására hivatkozva. A sajtót a bebörtönzött belarusz ellenzéki újságíró apja tájékoztatta, aki elmondta, hogy fia és barátnője Minszkben, két külön lakásban vannak. 

Prataszevicset, a NEXTA Telegram-csatorna 26 éves volt főszerkesztőjét és barátnőjét május 23-án vették őrizetbe, miután bombafenyegetésre hivatkozva minszki leszállásra kényszerítették a Ryanair ír légitársaság Athén-Vilnius járatát.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2021. június 28. 14:39
Nem referencia egyáltalán, de egy jó alternatíva a helyi szokásoknak megfelelően. Van ismerősöm, aki munkácsi születésű magyar srác orosz lányt vett feleségül. és évek óta Moszkvában élnek de soha sem panaszkodott a demokrácia hiányára. Az ukrajnai viszonyokról annál inkább. Mikor rákérdeztem Navalnijra, csak legyintett. Odahaza egy senki az az ember.
youngboy
2021. június 26. 22:32
Ezeknél momentán még Lukasenka is jobb.
youngboy
2021. június 26. 22:30
Jól bánnak a kis pöcs Soros bérenccel.
Dorset Naga
2021. június 26. 11:00
Prataszevics egy ügynök aki lebukott. Fölösleges forradalmárként beállítani. Fehéroszországban jólét és demokrácia van, bármikor nyerhet az "ellenzék" de kevesen vannak hzzá. Az ukrajnai virthcscaftot pedig nem engedik meg. Nagyon helyesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!