Karácsony tanácsadója, Korányi Dávid elköltözhet New Yorkból

2022. április 22. 21:23

Párja, Mihalik Enikő rájött, hogy az amerikai metropolisz koszos és büdös.

2022. április 22. 21:23
null

Az rtl.hu-nak nyilatkozott Mihalik Enikő, aki jelenleg New Yorkban él a férjével, Korányi Dáviddal és kislányával, de egy jóval nyugodtabb környezetre vágynak a következő öt évben – írta meg pénteken a 24.hu.

„Kutyástól, cicástól, babástól költözzünk”

Most észreveszem, hogy mennyire zajos, koszos, nem mintha eddig nem tűnt volna fel. Eddig nem zavart” – nyilatkozta a Békéscsabáról származó modell.

Majd leszögezte: „most viszont azt veszem észre, hogy nem szeretném a gyerekemet a koszos járdákon sétáltatni, a büdös szemétszagban. A pandémia miatt rosszabbodott is a helyzet.”

Szerinte fel lehet ott nevelni egy gyereket, de ha ő dönthet erről, nyugalmasabb helyre mennének – jelentette ki Mihalik a videóinterjúban.

A videóinterjút alább tekinthetik meg:

Kommunikálni a semmit: így tolja a bullshitet a Karácsony-tanácsadó
Tényleg az ellenzéknél van a leguptodate-ebb know-how? Korányi Dávid, Budapest városdiplomáciai főtanácsadója – egyben Mihalik Enikő férje – kimaxolja az újhullámos semmitmondást Bővebben...

Tényleg az ellenzéknél van a leguptodate-ebb know-how? Korányi Dávid, Budapest városdiplomáciai főtanácsadója – egyben Mihalik Enikő férje – kimaxolja az újhullámos semmitmondást

Nyitóképen Mihalik Enikő fotómodell. Fotó: Képernyőfotó

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scavok
2022. szeptember 03. 10:17
Elköltöznek a fényes New York-ba, a minta-városba, mert bárkimegmondhassa: az pediglen, az. De kiköltöznek onnét, mert élhetetlen. Egy kicsit disszonáns.
olvass
2022. április 24. 16:53
De ugye nem ide -Enikő !!!
manitowoc
2022. április 24. 16:07
Városdiplomácia... városdiplomácia... de hiszen ez már a derék Tarlós idejében is téma volt: Budapest 2030 hosszú távú városfejlesztési koncepció 2013 február (részlet) A NAGYVÁROSOK KÖZÖTTI EGYÜTTMŰKÖDÉS, VÁROSDIPLOMÁCIA Annak érdekében, hogy Budapest az európai városhálózat elismert, erős, térségi versenyképességét növelő tagja legyen, aktív és kezdeményező várospolitikát kell folytatnia, amelynek része a VÁROSDIPLOMÁCIA, valamint az érdemi két- és többoldalú együttműködések erősítése. Az együttműködések célterületeit (a jelenleg meglévőtestvérvárosi kapcsolatok mellett) nemzetközi szinten elsősorban Nyugat-Európa, Kelet-Európa és Kelet-Ázsia nagyvárosai jelentik, míg makroregionális szinten a Kárpát-medencei és balkáni fővárosok és nagyvárosok (Pozsony, Zágráb, Ljubljana, Tirana, Isztambul, Graz, Ungvár, Kolozsvár, Brassó, Újvidék és Belgrád). E tevékenység alapja a rendszeres kapcsolattartásért felelős szervezet létrehozása az együttműködő városok oktatási és kulturális intézményei, vállalkozásai és civilszervezetei közötti kapcsolatok fejlesztése érdekében." https://urb.bme.hu/segedlet/_cimlap/Budapest_2030.pdf
gyurcsányi
2022. április 24. 09:51
Szerintem, csak haza ne jöjjenek, mert férjeura tanácsaira szép fővárosunk, erősen kezd hasonlítani jelenlegi lakhelyükön tapasztalható állapotokra. Igénytelen, büdös, koszos, élhetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!