Újragondolta kedvenc mesehőseinket egy homoszexuális mexikói művész

2022. augusztus 02. 18:04

Meglepő módon minden mesefigura homoszexuális lett.

2022. augusztus 02. 18:04
null

Alex Ojeda mexikói művész újragondolta gyerekkorunk emlékezetes mesefiguráit – vette észre a Humenonline. A portál szerint a művész „szabadjára engedte a fantáziáját”, és úgy ábrázolta a Disney hercegeket, az X-Men hőseit vagy a Harry Potter főszereplőit, mintha homoszexuálisok lennének.

Ojeda az Out magazinnak adott interjúban arról is beszélt, hogy

óvodás kora óta mindig is szenvedélyes szeretett rajzolni, és rajongása a mai napig nem múlt el a nyolcvanas-kilencvenes évek rajzfilmjei iránt.

Az alkotó munkáit a teljesség igénye nélkül az Instagram-oldalán bárki megtekintheti.

Ebből adunk mi is egy kis „ízelítőt”:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2022. augusztus 03. 15:09
Miért van a kezében a szurkáló?
Gazsi Bácsi Lótetű
2022. augusztus 03. 12:51
Ez művészetileg egy értékelhetetlen szar. Kb. 1 hónapos rajztanfolyam után az ügyesebbje különbet rajzol. Az ilyen hitvány "művészekkel" tele van a baloldal, akik egy megosztó témán felkapaszkodva, polgárpukkasztással, akarnak reflektorfénybe kerülni.
barang
2022. augusztus 03. 11:16
neki joga van ujragondolni, nekem meg jogom van undorodni. sztem ez lenne a liberalizmus.
Pierre
2022. augusztus 03. 10:41
tenyleg a kadarizmusban ragadt, tobbnyire videki, tobbnyire nyugdijas, kulturat soha nem fogyaszto magyar csocseleket kell ingerelni egy random mexikoi meleg muvesz akarmilyen minosegu munkaival? A vilag sokszinu kulturalis tendenciaitol sok evtizedes lemaradasban elo, egyugyu, porazzal es korbaccsal terelt kisembereket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!